Ειδήσεις

Γιάννης Γεννάδιος και Κώστας Γκαβογιάννης: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τον Δήμο Καρδίτσας


Οι επικεφαλής των αυτοδιοικητικών συνδυασμών “Συνεργασία Ευθύνης – Η Καρδίτσα μπροστά” Γιάννης Γεννάδιος και “Καρδίτσα από την Αρχή” Κώστας Γκαβογιάννης, ανακοινώνουμε τη συμπόρευσή μας για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Την απόφαση αυτή λάβαμε με αίσθημα ευθύνης προς τους συνδημότες και με βαθιά επίγνωση των προβλημάτων, των αυταπόδεικτων αστοχιών και της δυσλειτουργίας (στα όρια της παραλυσίας) του σημερινού Δήμου Καρδίτσας. Είμαστε βέβαιοι ότι ο συγκερασμός των προγραμμάτων μας αποτελεί εγγύηση για τη μετάβαση του Δήμου Καρδίτσας από το σημερινό τέλμα σε ένα ευέλικτο, οικονομικά εύρωστο και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας.

Ως οφείλαμε αφουγκραστήκαμε τα αγωνιώδη μηνύματα των δημοτών που διεκδικούν ένα Δήμο ο οποίος θα διέπεται εφεξής από τις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο το δυναμικό της περιοχής και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη. Η συνεργασία μας αποδεικνύει ότι τα όποια προσωπικά μας κίνητρα έχουν παραμεριστεί, ώστε να δώσουμε προτεραιότητα στη συσπείρωση των υγιών παραγωγικών δυνάμεων για το καλό του τόπου μας.

Οι μεγάλες ανάγκες της Καρδίτσας που διογκώθηκαν από τη στασιμότητα που επέδειξε η παρούσα δημοτική αρχή κατέστησε επιβεβλημένη αυτή τη σύμπραξη. Σίγουρα έχει ειπωθεί κατά καιρούς πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Εμείς είμαστε που το κάνουμε πράξη, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, παραμερίζοντας φιλοδοξίες και εγωισμούς, που έτσι κι αλλιώς δεν μας ταιριάζουν, έχοντας μόνο ένα στόχο: Την πρόοδο του τόπου μας. Καλούμε τους δημότες να πράξουν το ίδιο. Να αναλογιστούν τις αναγκαίες συνθήκες προόδου του Δήμου Καρδίτσας.

Επικεφαλής του ενιαίου συνδυασμού είναι ο Γιάννης Γεννάδιος.

 

 

Γιάννης Γεννάδιος

Κώστας Γκαβογιάννης

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νάνος Παναγιώτης: Ανοίξαμε Νέους Ορίζοντες στη Λίμνη Πλαστήρα - Από την στασιμότητα περάσαμε σε εποχή Δημιουργίας
Επόμενο άρθρο Στις 31/8 η λήξη της αρδευτικής περιόδου