Ειδήσεις

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα & Ευκαιρίες Ανάπτυξης


 Γυναικεία επιχειρηματικότητα, κρασί, networking και χαλαρή συζήτηση για τις ευκαιρίες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα επιχειρηματίας σήμερα.

Σας προσκαλούμε στο Wine& Chat event που διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, στο Αμφιθέατρο AGORA, για να συζητήσουμε αυτές τις προκλήσεις που προκύπτουν για τις γυναίκες επιχειρηματίες, για νέες δεξιότητες δικτύωσης και εύρεση χρηματοδότησης κατά την ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος, τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τους κρατικούς φορείς αλλά και τις πραγματικές ανάγκες μιας σύγχρονης γυναίκας επιχειρηματία, μέσω από πετυχημένα casestudies γυναικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο και έχουν καταφέρει να εξελίξουν την ιδέα τους σε μια πετυχημένη επιχείρηση.

Θα υπάρξει χρόνος για γνωριμία και συζήτηση γύρω από θέματα που απασχολούν το κοινό και προτάσεις για επόμενες συναντήσεις ή και θεματικές ενότητες.

Πληροφορίες συμμετοχής:

 

  • Είσοδος Ελεύθερη

 

  • Χώροςδιεξαγωγής: Αμφιθέατρο AGORA τουJOISTInnovationPark

 

  • Περισσότερες πληροφορίες: Τ. (+30) 2410 234422
Προηγούμενο άρθρο Εντάχθηκε στον πυλώνα Πράσινη μετάβαση του Ταμείου ανάκαμψης το έργο: Υποδομές αποχέτευσης ακαθάρτων Γελάνθης - Λαζαρίνας
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Καρδίτσας