Ειδήσεις

Η Αττική μελισσοκομική εταιρεία Αργυρός Χορηγός του ΑΣΚ


Η ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως η «Αττική μελισσοκομική εταιρεία – Άλεξ. Πίττας ΑΕΒΕ» θα είναι και φέτος στο πλευρό της ομάδας μας, ως Αργυρός Χορηγός.

Για 8η διαδοχική χρονιά, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της μελισσοκομίας και το φημισμένο «Μέλι Αττική», στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας.

Από τη Γ’ Εθνική έως και την Basket League, το «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ» συνοδεύει και εμπιστεύεται το όραμα της ομάδας μας και για τη διοίκηση, τους αθλητές και τους φιλάθλους μας, αποτελεί συνώνυμο της επιτυχημένης πορείας των τελευταίων ετών.

Η «Αττική μελισσοκομικη εταιρεία – Άλεξ. Πίττας ΑΕΒΕ» και προσωπικά ο κ.Γιώργος Πίττας και η κα Αλεξάνδρα Πίττα – Χαζάπη με υψηλό αίσθημα προσφοράς και πλήρους συναίσθησης της σημασίας στήριξης του αθλητισμού, αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία πως έχουν συνδεθεί με την Καρδίτσα και τον ΑΣΚ.

Η διοίκηση, τα μέλη, οι αθλητές και προπονητές του Α.Σ. Καρδίτσας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Πίττα για τη συνεργασία και τη διαρκή εκδήλωση στήριξης που μας επιτρέπει να στοχεύουμε ολοένα και πιο ψηλά.

Προηγούμενο άρθρο Αγνοήθηκε η γνώμη των κατοίκων, φορέων και της Αυτοδιοίκησης, όσον αφορά την πρόθεση κατασκευής του υδροηλεκτρικού έργου Αυλακίου
Επόμενο άρθρο Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η ολική ανακατασκευή του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη