Ειδήσεις

Η Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης έκοψε την πίτα της


Τηρώντας το παραδοσιακό έθιμο κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ο Διευθυντής Σωκράτης Παππάς, οι Προϊστάμενοι Τμημάτων και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας έκοψαν τη Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, την πίτα τους για τη νέα χρονιά, σε μια απλή και λιτή εκδήλωση.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης αντάλλαξαν ευχές, χαλάρωσαν μέσα σε ευχάριστο κλίμα, αναβαθμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις απλές επαγγελματικές σχέσεις συνύπαρξης και συνεργασίας σε σχέσεις  ζεστής και ανθρώπινης επαφής, πάντα τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης του προσωπικού, εξαιτίας της επικρατούσας πανδημίας.

Η τυχερή της νέας χρονιάς ήταν η Διοικητικός, κ. Βαΐτσα Νταλαμπίρα, η οποία και έλαβε συμβολικό δώρο μαζί με τις ευχές του Διευθυντή και όλων των συναδέλφων.

Ο Διευθυντής έδωσε επιπλέον τις πιο θερμές του ευχές σε όλους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ έκδηλη υπήρξε η ευχή και η προσδοκία την επόμενη χρονιά η κοπή της βασιλόπιτας να πραγματοποιηθεί κάτω από καλύτερες υγειονομικά συνθήκες, ώστε η συγκεκριμένη τελετή να τύχει της ατμόσφαιρας και της λαμπρότητας που της αξίζει.

Καλή χρονιά!

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου για την απογραφή
Επόμενο άρθρο Γ. Καραβίδας: Ελλιπέστατες οι απαντήσεις του κου Δημάρχου για το ζήτημα των προσλήψεων στη ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.