Ειδήσεις

Η Δ/νση Β΄θμιας Εκπ/σης συγχαίρει το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας


Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσουμε και να εξάρουμε την εξαιρετικά τιμητική διάκριση που έλαβε το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας και αφορά στην  απονομή Ευρωπαϊκού Βραβείου Καινοτόμου Διδασκαλίας 2022 για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού σχεδίου Erasmus+, δράση ΚΑ229, με τίτλο «DYNAMIC CITIZENS OF EUROPE»,  (Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Αυτή η εξαιρετικά τιμητική διάκριση υπήρξε  αποτέλεσμα της συνεργασίας των μαθητών και μαθητριών της σχολικής μονάδας με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και συγκεκριμένα τον τέως Δ/ντή, κ. Χρήστο Μόρφο, το νυν Δ/ντή, κ. Κωνσταντίνο Χαλιμούρδα Κωνσταντίνο, καθώς και με τους/τις εκπαιδευτικούς Μαρία Τασίκα, Ευθαλία Μπαταβάνη, Αγγελική Ζάχου, Πριγκίτα-Μαρία Παπαμαργαρίτη, Αθανάσιο Παπαδημητρίου, Γεώργιο Καραμπέκο, αλλά και με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Δήμο Μουζακίου που ευρύτερα συνεισέφεραν στο σχεδιασμό, υλοποίηση και διάδοση των αποτελεσμάτων και των πρακτικών του ευρωπαϊκού σχεδίου.

Να σημειωθεί ότι το Γυμνάσιο – Λ.Τ. Μαγούλας Καρδίτσας επιλέχτηκε ανάμεσα στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υλοποίησαν ευρωπαϊκά σχέδια Erasmus+ και βραβεύτηκε λόγω της υψηλής βαθμολογίας που απέσπασαν τα σχέδια μαθημάτων (lessonplans) και οι αντίστοιχες δράσεις (activities), αλλά και η συνολική διεξαγωγή και υλοποίηση του σχεδίου που ως στόχο είχε την ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και την ανάπτυξη της γνώσης, της προοπτικής και των ικανοτήτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές κοινότητες.

Η Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας και προσωπικά ο Διευθυντής αυτής, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρής, εκφράζουμε τα εγκάρδια συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, τους μαθητές για το ζήλο και την εργατικότητά τους και τους εκπαιδευτικούς για την κινητοποίηση, παρότρυνση, ενθάρρυνση και έμπνευση που παρείχαν αφειδώς στους μαθητές τους και ασφαλώς σε όλους όσοι με τη συμβολή τους διεκδικούν το δικό τους μερίδιο  στην επιτυχία και τη διάκριση των παιδιών.

Με την ελπίδα και την ευχή να ακολουθήσουν και άλλες διακρίσεις και επιτυχίες και να ακολουθήσουν το λαμπρό τους παράδειγμα ακόμα περισσότερα σχολεία της περιοχής ευθύνης μας

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Άμεσα μέτρα για αντιπλημμυρική θωράκιση σε όλη τη χώρα
Επόμενο άρθρο Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα - Χριστούγεννα στην Χώρα των Θαυμάτων!