Ειδήσεις

Η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας αναγνωρίζει την στήριξη που είχε η ομάδα από την Δημοτική αρχή του κ. Β. Τσιάκου


Ανακοίνωση με την οποία αναγνωρίζει – επαινεί τις προσπάθειες που κατάβαλε η σημερινή δημοτική αρχή Καρδίτσας και ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ομάδας, η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ανακοίνωση χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές οφείλει να κάνει τον απολογισμό των πεπραγμένων της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Είναι αλήθεια πως η τωρινή Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος συντάχθηκαν εξ αρχής στο πλευρό μας και μας βοήθησαν ουσιαστικά σε θέματα που ταλάνιζαν το Σύλλογο τις προηγούμενες δεκαετίες.

Πρώτο και κυριότερο η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου που προχώρησε το ταχύτερο δυνατόν αν αναλογιστούμε τα εμπόδια που προέκυψαν, έτσι ώστε η ομάδα μας να αγωνίζεται σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.

Έπειτα τα έργα συντήρησης της σκεπαστής κερκίδας, καθώς και η αντικατάσταση όλων των καθισμάτων με καινούργια, καθώς και πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις στους χώρους των αποδυτηρίων.

Στη συνέχεια οι παρεμβάσεις και οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου του Συλλόγου «Γεώργιος Μπαζής», το οποίο φιλοξενεί τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τις Ακαδημίες της Αναγέννησης. Επίσης στάθηκε αρωγός στις προσπάθειες και των υπολοίπων ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου.

Φυσικά αυτά θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα από την στιγμή που η Αναγέννηση αποτελεί το πλέον ιστορικό σωματείο του Νομού μας, ωστόσο όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, όχι μόνο δε διευκόλυναν το έργο της εκάστοτε Διοίκησης της ομάδας, αλλά πολλές φορές έβαζαν και εμπόδιο στις προσπάθειες τους.

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την ουσιαστική στήριξη της Δημοτικής Αρχής, διότι στάθηκε και στέκεται στο πλευρό μας στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουμε για να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την Αναγέννηση».

 

Για την ΠΑΕ

Το Δ.Σ.

 

Παραθέτουμε το σχετικό link https://www.anagenisifc.gr/anakoinosi-tis-omadas-mas-11/

 

Προηγούμενο άρθρο Όλγα Μακρή: Στόχος μου η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
Επόμενο άρθρο Δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τον Σεπτέμβριο 2023