Ειδήσεις

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας συγχαίρει δυο νέους Αντιδημάρχους


Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Ν. Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλειος, όρισε τους νέους Αντιδημάρχους για το χρονικό διάστημα  από 01.09.2021 μέχρι την 31.12.2022 και σε αυτές τις θέσεις, έχουμε τη χαρά να βλέπουμε αναμεσά τους, δυο άξιους και ικανοτάτους συνάδελφους μας, οι οποίοι εδώ και χρόνια αποδεικνύουν έμπρακτα και την ενασχόλησή τους με τα κοινά, την αγάπη τους για τους συναδέλφους τους, για τους συμπολίτες τους και τον τόπο που υπηρετούν και μεγάλωσαν.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, συγχαίρουμε τους δυο νέους Αντιδημάρχους και ενεργούς εκπροσώπους του συνδικαλιστικού μας κινήματος και συγκεκριμένα  τον Πρόεδρο του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών Ν. Καρδίτσας κ. Σβερώνη Παναγιώτη, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Καρδίτσας και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσαςκ. Κουρτεσιώτης Σπυρίδων, ο οποίος με δεύτερη συνεχόμενη θητεία συνεχίζει επιτυχημένα ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Δασών.

Πιστεύονταςακράδαντα στην αρχαίαρήση του Σοφοκλή, «Αρχή άνδρα δείκνυσι», τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, σίγουροι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν στους συμπολίτες μας καλύτερες υπηρεσίες, καλύτερο μέλλον  και βελτιωμένο επίπεδο διαβίωσης για όλους!

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα rapis tests στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Αδέσποτος ο αμίαντος στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μουζακίου