Ειδήσεις

Η Επαγγελματίας κλάδου Τουρισμού Χρύσα Γαλαγάλα-Μάνδρου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας με τον Κώστα Αγοραστό


Την Επαγγελματία κλάδου Τουρισμού Χρύσα Γαλαγάλα-Μάνδρου που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Χρύσα Γαλαγάλα-Μάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Αθήνα και εδώ και 20 χρόνια ζει και εργάζεται στη Καρδίτσα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος «Τεχνολογίας Ξύλου και Σχεδιασμού Επίπλου» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος «Advanced Design, Technology and Management of Wooden Products» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στο τομέα τουρισμού της Λίμνης Πλαστήρα ως Υπεύθυνη Οργάνωσης, Σχεδιασμού και Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου Kazarma Lake Resort & Spa. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Γαλαγάλα, επιχειρηματία τουρισμού και έχουν δύο παιδιά.

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Καταφύγι
Επόμενο άρθρο Μείωση της παροχής νερού από το ανοιχτό δίκτυο της Δ.Ε. Σελλάνων από 26-8