Ειδήσεις

Ομιλία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Καταφύγι


Το Σάββατο 19 Αυγούστου ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Καρδίτσας Έκτορας Γάζος πραγματοποίησαν ομιλία στο χωριό Καταφύγι παρουσία πλήθους φίλων και συναγωνιστών.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουν τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο για την περιφέρεια όσο και για τον Δήμο Καρδίτσας, αναδεικνύοντας τις κοινές αιτίες των τοπικών προβλημάτων και της απαξίωσης των χωριών μας.

Ανέδειξαν ακόμα  τον τρόπο που αυτές συνδέονται με τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται και εκφράζεται και μέσα από την τοπική διοίκηση.

Κάλεσαν τους κατοίκους του Καταφυγίου να καταδικάσουν την πολιτική Περιφέρειας και Δήμου και τους εκφραστές της που προπαγανδίζουν μια ανάπτυξη για λίγους και εκλεκτούς μεγαλοεπιχειρηματίες χρηματοδοτώντας τους με εκατομμύρια ευρώ προερχόμενα από την καταλήστευση της τσέπης των εργαζομένων, των μικρομεσαίων αγροτών και των αυτοαπασχολούμενων, των συνταξιούχων και να στηρίξουν με την ψήφο και τον αγώνα τους τη μοναδική 100% πραγματική, μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση σε περιφέρεια και δήμο, τη Λαϊκή συσπείρωση βάζοντας στο επίκεντρο τις πραγματικές, καθημερινές τους ανάγκες.

 

Προηγούμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία το εικαστικό project Ξαναγυρίστε στο Φανάρι!
Επόμενο άρθρο Η Επαγγελματίας κλάδου Τουρισμού Χρύσα Γαλαγάλα-Μάνδρου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καρδίτσας με τον Κώστα Αγοραστό