Ειδήσεις

Η ΕΘΕΜ παρουσιάζει το βιβλίο: Κλιματική αλλαγή, προετοιμάζοντας τη Θεσσαλία


Η Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών οργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ζήση Αργυρόπουλου με τίτλο «Κλιματική αλλαγή, προετοιμάζοντας τη Θεσσαλία», η οποία θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:30, στο κτήριο “Κωστής Παλαμάς”, επί των οδών Ακαδημίας 48 και Σίνα.

Στην εκδήλωση  θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε  τον συγγραφέα του βιβλίου, κ. Ζήση Αργυρόπουλο, για το έργο του οποίου θα μιλήσουν ο κ. Ηλίας Γιαννίρης, Πρόεδρος του Πράσινου Ινστιτούτου και πρώην καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, ο κ. Γιώργο Μπάλια Νομικό και καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, και τέλος ο κ. Σεβαστιανός Μοιρασγεντής Διευθυντή Ερευνών του ΕΑΑ και μέλος του IPCC., ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Ιωάννης Καλλές, δικηγόρος και πρόεδρος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με βάση, αλλά και με αφορμή το βιβλίο θα αναδειχθούν τεκμηριωμένα και με την ενάργεια, που χαρακτηρίζει τον συγγραφέα, οι πολύπλευρες προκλήσεις που αναδύονται εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, καθώς και τους τρόπους προσαρμογής των ιδιαιτεροτήτων του Γεωγραφικού Διαμερίσματος της Θεσσαλίας σε αυτές.

 

Προηγούμενο άρθρο Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση της Περιφέρειας με b2b συναντήσεις επαγγελματιών του τουρισμού με ταξιδιωτικά γραφεία της Σερβίας