Ειδήσεις

Ι. Κολοβός: Ακυβέρνητο καράβι η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας


Ερωτώ  τους πέντε (5) Περιφερειακούς Συμβούλους, κ. Καραγιάννη Νικόλαο, κ. Νούσιο Κωνσταντίνο, κ. Αναγνωστόπουλο Δημήτρη, κ. Ρογκανάκη Λία και κ. Γαϊτανίδη Κωνσταντίνο, (αν και ο Γαϊτανίδης διαχώρισε την θέση και ανεξαρτητοποιήθηκε, δηλώνοντας ότι δεν ολοκληρώθηκαν τα έργα από τις ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία του Ιανού, τα οποία θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Ν. Καρδίτσας, και έχουν λάβει τον χαρακτήρα επιβίωσης) της Π.Ε. Καρδίτσας που έχουμε εκλέξει να μας εκπροσωπήσουν σε επίπεδο Νομού με το ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού.

Κύριοι και κυρία;,

Θέσατε μέχρι σήμερα βέτο για τα μεγάλα προβλήματα  του Νομού Καρδίτσας;

Αν ναι ποτέ και σε ποιο αρμόδιο Όργανο; σε ποιο επίπεδο;

Ποιες είναι οι θέσεις σας για όλα αυτά που συμβαίνουν στο Νομό Καρδίτσας (έργα, ανάπτυξη, ανεργία, βοιωτικό επίπεδο, ποιότητα ζωής κ.ά) που εκπροσωπείτε;

Γιατί δεν βγαίνετε Δημόσια να δηλώσετε τι συμβαίνει με τα έργα;

Γιατί δεν προχωρούν και δεν ολοκληρώνονται εδώ και δυο χρόνια;

Τα ημιτελή έργα που παραλάβατε πριν ένδεκα (11);

Πότε θα ολοκληρωθούν, για να δώσουν προστιθέμενη αξία στην Καρδίτσα;

Συνεργάζεστε μεταξύ σας, σαν ομάδα ή ενεργείτε αυτοβούλως;

Σας ψηφίσαμε να μας εκπροσωπείσετε, να μας ενημερώνετε και όχι να κρύβεστε.

Γιατί δεν μιλάτε δημόσια;

Τι σας φοβίζει;

Φοβάστε κάποιον και ποιόν;

Είστε εκλεγμένοι από τον λαό της Καρδίτσας ΚΥΡΙΟΙ.

Αν κάνατε κάτι δημόσια και δεν το γνωρίζω, ενημερώστε την κοινή γνώμη της Καρδίτσας, να το μάθω και εγώ.

Βλέπετε ή δεν βλέπετε, ότι ο Νόμος μας είναι, ουραγός και Ακυβέρνητο καράβι σε επίπεδο Περιφέρειας, θεσμό τον οποίο επιλέξατε να υπηρετήσετε, χωρίς Φόβο, αλλά με Τόλμη και Πάθος.

Έχετε ορκιστήκατε γι’ αυτό, μην το ξεχνάτε.

Δεν μιλάτε καθημερινά με τους Καρδιτσιώτες, δεν ακούτε, χάσατε κάθε επαφή με τους ανθρώπους που σας στήριξαν;

Δεν ντρέπεστε να μένετε Αδρανείς και Αδιάφοροι, Άπραγοι και κόσμος να υποφέρει;

Μιλήσατε, τοποθετηθήκατε, διευκδικήσετε, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, πιστώσεις και έργα για την Καρδίτσα ή παίρνουμε, ότι περισσεύει.

Είστε το πρώτο θέμα κάθε μέρα εδώ και τέσσερις (4) μήνες, αφού ο Επικεφαλής σας δεν έχει ορίσει χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κανένα σας, και έχετε γίνει Υποτελείς του.

Μην νομίζετε επειδή κρύβεστε δεν έχετε Ευθύνες, έναντι των Καρδιτσιωτών, ευθύνες που θα κουβαλάτε εφ’ όρου ζωής.

Πιστεύει, δεν πιστεύει στις ικανότητές σας, ο κ. Περιφερειάρχης, όφειλε και οφείλει να κλείσει το θέμα, διότι εσάς εξέλεξαν οι Καρδιτσιώτες.

Ο κ. Αγοραστός να μην ξεχνάει, ότι και αυτός λογοδοτεί στον λαό που τον ψήφισε και τον εξέλεξε τρεις φορές Άρχοντα Θεσσαλίας.

Κύριε Αγοραστέ, σας θυμίζω ότι, αν τρεις φορές οι Καρδιτσιώτες δεν σας δίναν την ηχηρή ψήφο τους, δεν θα ήσασταν σήμερα στον Περιφερειακό θώκο.

Καλό θα είναι, γρήγορα να σωφρονιστείτε και να πάψετε να φέρεστε με τόση Αλαζονεία στο λαό που σας τίμησε, να ολοκληρώσετε τα έργα που δικαιούμαστε ως Καρδιτσιώτες, δεν θέλουμε χατίρια, θέλουμε αυτό που δικαιούμαστε και έχετε υποχρέωση να πράξετε.

Οι Καρδιτσώτες είναι Υπερήφανος λαός, δεν αντέχουν άλλη Υποβάθμιση, Ταπείνωση και Εμπαιγμό, ούτε από Εσάς, αλλά ούτε και από κανέναν άλλο, που κατέχει Εξουσία, την οποία έδωσε με την ψήφο του, και όρισε να τον Διοικήσει.

Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο, δεν έχουμε Αντιπεριφερειάρχη, δεν έχουμε εδώ και ένα χρόνο Διοικητή στο Νοσοκομείο, δεν γίνονται τα έργα που κατ’ εξαίρεση χρειάζεται ο Νόμος και η Πολιτεία  διέθεσε τεράστια κονδύλια.

Ο κόσμος υποφέρει, καταστρέφονται οι περιουσίες τους και το βιός τους, ερημώνουν καθημερινά τα χωριά, δεν υπάρχει μέλλον, καθημερινή απελπισία, φτάνει πια!!!

Έχετε αναλάβει τεράστιες ευθύνες και καθήκοντα.

Να γνωρίζετε ότι όλοι κρινόμαστε εκ’ του αποτελέσματος και σας θυμίζω την λαϊκή ρήση μπας και συναιτιστείτε.  “Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις”.

 

Γράφει ο Ιωάννης Λ. Κολοβός, Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Ομάδα Γυναικών Ταμασίου: Στο ίδιο έργο θεατές για τις πλημμύρες
Επόμενο άρθρο Ο τοίχος παλιού σπιτιού στον Παλαμά έκρυβε … χειροβομβίδες!!!