Ειδήσεις

Η ΤΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ καταγγέλει την παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων


Η ΤΟ Καρδίτσας της ΚΝΕ καταδικάζει την προσπάθεια παρεμπόδισης από της προπαγάνδισης 47Ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή από αστυνομικές δυνάμεις.

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση, όταν  αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και κάλεσαν τους κομμουνιστές να σταματήσουν την πολιτική τους δράση, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι είναι παράνομη η αφισοκόλληση.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό στην πόλη μας. Ας θυμηθούμε την στάση που είχαν οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης μας στην επέτειο του Πολυτεχνείου όπου προσπάθησαν να εμποδίσουν την πορεία.

Η ανησυχία τους βέβαια δεν είναι λίγες οι αφίσες και τα πανό που προπαγανδίζουν το φεστιβάλ. Η ανησυχία τους είναι πως υπάρχει η ΚΝΕ και το ΚΚΕ που βρίσκονται πάντα μπροστά στους αγώνες που δίνει ο λαός και η νεολαία. Τους ενοχλεί που αναδεικνύουν την αιτία των προβλημάτων, την αιτία των ιμπεριαλιστικών πολέμων και που παλεύουν για μια άλλη κοινωνία, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό, χωρίς φτώχεια, χωρίς πολέμους, χωρίς εκμετάλλευση, όπου οι λαϊκές ανάγκες θα είναι στο επίκεντρο και δεν θα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους, για τα συμφέροντα των λίγων.

Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί με την μαζική συμμετοχή της νεολαίας και του λαού της Καρδίτσας στο φεστιβάλ μας την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη στο πάρκο Λουμάκη (πρώην στρατόπεδο). Το σύνθημα του φεστιβάλ μας « Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς.. για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, το Σοσιαλισμό» θα ακουστεί και πάλι δυνατά!

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στις ΤΚ Ματαράγκας και Φίλιας, την Πέμπτη στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι e-εγγραφές μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ