Ειδήσεις

Η βουλεύτρια της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου θα επισκεφθεί την Καρδίτσα


Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια της ΚΟ της Νέας Αριστεράς κα Σία Αναγνωστοπούλου θα επισκεφθεί την Καρδίτσα και στο πλαίσιο της περιοδείας της θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και θα είναι κεντρική ομιλήτρια στην πρώτη ανοιχτή συνέλευση/εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην πόλη μας, στο Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ στις 19:00.

Το πρόγραμμα της περιοδείας της κας Αναγνωστοπούλου,

13:00  Συνάντηση με τις/τους Προέδρους και μέλη ΔΕΠ των τεσσάρων Τμημάτων του Παν/μίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα στο Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, Κτίριο Γ.

17:00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, στο Επιμελητήριο.

19 :00 Ανοιχτή Συνέλευση στον ημιόροφο του Ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ, όπου πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά μίντια.

Στόχος των συναντήσεων της κας Αναγνωστοπούλου με τους τοπικούς φορείς της πόλης, είναι να συζητηθούν και να αναδειχθούν τα προβλήματα των πολιτών του νομού της Καρδίτσας, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, υλοποιώντας την δέσμευση της Νέας Αριστεράς να μεταφέρει και να αναδείξει τη φωνή των ανθρώπων της Θεσσαλίας σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Συνακόλουθα, η πρώτη αυτή ανοιχτή συνέλευση/εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στην Καρδίτσα προσδοκά να αποτελέσει και από τον τόπο μας, την αφετηρία για τη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού πολιτικού κόμματος, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής αριστεράς, που θα οικοδομήσει σχέσεις ειλικρίνειας και αξιοπιστίας με την κοινωνία.

Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε με τους πολίτες και να καταθέσουμε τις δικές μας αριστερές και προοδευτικές προτάσεις στα κρίσιμα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Και στη Καρδίτσα, μέσω στοχευμένων τοπικών παρεμβάσεων και κινηματικών δράσεων να απαντήσουμε με σοβαρότητα και με αποτελεσματικότητα στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Την συμπίεση των εισοδημάτων, την κρίση ακρίβειας, την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας μετά τις καταστροφές, τον κίνδυνο ερημοποίησης των χωριών μας.

Επιδίωξή μας ο είναι ο νέος αυτός πολιτικός φορέας να πρωταγωνιστήσει στη συνδιαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού μπλοκ απέναντι στην επικυριαρχία της νεοφιλελεύθερης αυταρχικής δεξιάς της Κυριάκου Μητσοτάκη και να μετατρέψει την αγωνία των πολιτών σε νέα πολιτική δύναμη.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη νέα αρχή, με εξωστρέφεια, ανανέωση και αυτενέργεια.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Εμποροϋπάλληλοι και Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή