Ειδήσεις

Εμποροϋπάλληλοι και Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή


Εκφράζουμε την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Η ίδια πολιτική που τσακίζει το αγροτικό εισόδημα, τσακίζει το εισόδημα των εργαζόμενων , των συνταξιούχων και όλου του λαού με ακρίβεια στα τρόφιμα και σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη στους βιοπαλαιστές αγρότες που παλεύουν με περηφάνια κι αξιοπρέπεια για την επιβίωσή τους. Ο αγώνας των αγροτών μας αφορά όλους και πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, καθώς αφορά πρωτίστως στην εξασφάλιση φθηνών και υγιεινών προϊόντων για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του λαού με βάση τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ,τους συνταξιούχους  για αγωνιστική συμπόρευση με τους αγρότες στην Agrotica ενάντια στην πολιτική που μας καταδικάζει σε μισθούς πείνας, σε χαμηλές συντάξεις ,σε εξαθλίωση .  Στηρίζουμε τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους που είναι πέρα για πέρα δίκαια, γιατί θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια. Το ίδιο έχουμε ανάγκη οι εργαζόμενοι. Γι’ αυτό και παλεύουμε για αυξήσεις στους μισθούς, για σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα, για να έχουμε φθηνό ρεύμα, θέρμανση, βασικά αγαθά κ.ά. Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους .

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Πέτρινη Τράπεζα , το Σάββατο 3/2 και ώρα 7꞉45 πμ .

Προηγούμενο άρθρο Η βουλεύτρια της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου θα επισκεφθεί την Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για προβλήματα στα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας