Ειδήσεις

Ίδρυμα Χατζηγάκη: Παραδόθηκαν 13 Τόνοι Ειδών Πρώτης Ανάγκης στη Θεσσαλία


Μας συγκλόνισαν όλους, βλέποντας συνανθρώπους μας εν μία νυκτί να χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα, περιουσίες, καλλιέργειες. Πολλώ δε μάλλον, όταν οι σύνδεσμοι της οικογένειας Χατζηγάκη είναι τόσο δυνατοί με την Θεσσαλία. Η γενέτειρα της οικογένειας είναι τα Τρίκαλα, ενώ το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας “απλώνεται” σε Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να παραμείνουμε αμέτοχοι σε μία τόσο ξαφνική και τέτοιων διαστάσεων ανθρωπιστική κρίση.

Στρατηγική Συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Οι Αποστολές Στήριξης για τη Θεσσαλία, ξεκινούν μέσα από την αποτελεσματική συνεργασία του Ιδρύματος Χατζηγάκη με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) η κινητοποίηση των Επιχειρήσεων-Μελών του Συνδέσμου

Μέχρις Στιγμής Παραδόθηκαν Αποστολές Ύψους 13 Τόνων σε Είδη Πρώτης Ανάγκης

Οι συνεργασίες του Ιδρύματος Χατζηγάκη με τις επιχειρήσεις Coca-Cola ΕλλάδοςMondelēz Ελλάδος και PepsiCo Ελλάδος καθώς και η συγκινητική κινητοποίηση μελών, φίλων, δωρητών και συνεργαζόμενων φορέων όπως το TAGMA21 από το δίκτυο μας, είχαν ως αποτέλεσμα 13 τόνοι απαραίτητων ειδών (εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, ξηρά τροφή, είδη ένδυσης κ.α.) να φτάσουν σε συνανθρώπους μας στους Δήμους Παλαμά-Καρδίτσας, Τρικκαίων και στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο συντονισμός των αποστολών έγινε από την Γ.Γ. Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη και την ομάδα της μαζί με τα Επίτιμα Μέλη Ελισάβετ (Μπέττυ) Δ. Χατζηγάκη και Μιχάλη Δ. Χατζηγάκη, οι οποίοι εκπροσωπούν το Ίδρυμα Χατζηγάκη στα Τρίκαλα και ευρύτερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο

Το Πρόγραμμα Μαζί για το Σχολείο συνεχίζεται με έμφαση στην υποστήριξη σχολικών κοινοτήτων στις πληγείσες περιοχές σε Θεσσαλία σε δύο άξονες: Α. Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών, Β. Πρωτοβουλίες Αρωγής για τις Σχολικές Υποδομές. Θα είμαστε δίπλα στις σχολικές κοινότητες που μετρούν σοβαρές ελλείψεις σε υλικό καθώς και απώλειες και αλλοιώσεις στις δομές τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Παρέμβαση της Α. Σκόνδρα για μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις του Νομού