Ειδήσεις

Ικανοποιητική προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στους Σοφάδες


Με ικανοποιητική προσέλευση αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6/9 η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Σοφάδων στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου με σκοπό την ενίσχυσή της.
Ο Δήμος Σοφάδων – ΔΗΚΟΙΕΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους συνδημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η προσφορά τους είναι πολύτιμη και μπορεί, πραγματικά, να σώσει ζωές.
Για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και την όσο το δυνατόν επαρκέστερη κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν σε αίμα, η ΔΗΚΟΙΕΣ οργανώνει σε τακτική βάση εθελοντικές αιμοδοσίες.
Η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία γίνεται συστηματικά και κατά τακτά χρονικά διαστήματα από το Δήμο, ενώ στόχος είναι η μύηση όλων και περισσότερων πολιτών, ειδικά νέων ανθρώπων στο πνεύμα του Εθελοντισμού. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι σώζονται ζωές.

Προηγούμενο άρθρο Ανάπτυξη διαδικασιών αστυνομικής αναφοράς για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας κατά μεταναστριών
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης και ενίσχυσης των αναχωμάτων του Πάμισου ποταμού