Ειδήσεις

Ιωάννης Λ. Κολοβός: Η κοινότητα Ραχούλας μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην τοπική αγροτικοτουριστικη ανάπτυξη


Η κοινότητα μας μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην τοπική αγροτικό – τουριστική   ανάπτυξη μίας και διαθέτει τα προσόντα που απαιτούνται, μέσα από τούς φυσικούς της πόρους, την τοπική ιστορία, αλλά το κυριότερο τους ανθρώπους της.

Τους ανθρώπους της που μέσα από την σύμπραξη, την συννενόηση και γνώμονα την ελπίδα ευημερίας τους, ο κάθε κοινοτάρχης θα πρέπει να συσπειρώσει γύρω του,  όντας ισχυρός για την υλοποίηση αυτών των στόχων.

Να δημιουργηθεί έτσι μια δυναμική που θα εκφράζεται μέσα από τις κοινοτικές συνελεύσεις οπλίζοντας τον κοινοτάρχη με ιδέες και προτάσεις που θα απευθύνονται στη συνέχεια στο Δήμαρχο και την  Περιφέρεια Θεσσαλίας

θα αποτελούν βάση συζήτησης, πίεσης και στόχοι προς επίτευξη για το κοινό καλό όλων.

Έτσι θα εξευρεθούν κονδύλια προς χρηματοδότηση των έργων υποδομής για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πλέον κοντά και θα είναι μια ακόμα ευκαιρία για επανεκκίνηση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας.

Οι επιλογές μας θα είναι αυτές που θα σκιαγραφήσουν τις προοπτικές του μέλλοντος. Ας ελπίσουμε να δωθεί η ευκαιρία, ο χώρος και ο χρόνος σε αυτούς που επιθυμούν να προσπαθήσουν, ώστε ο τόπος μας να κάνει βήματα εμπρός με επίκεντρο τον άνθρωπο και γνώμονα την ευημερία του. Ας προσέξουμε στις επερχόμενες εκλογές τη αυτοδιοικητικούς θα επιλέξουμε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Να μην απολυθούν οι συμβασιούχους όλων των ειδικοτήτων
Επόμενο άρθρο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος