Ειδήσεις

ΙΡΑ Αχαΐας και Καρδίτσας: Σκόραραν και πρόσφεραν


    Έναν πολύ ωραίο αγώνα, για καλό σκοπό, έδωσαν την περασμένη Δευτέρα στην Πάτρα οι τοπικές διοικήσεις Αχαΐας και Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες σκόραραν και πρόσφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζοντας το έργο αυτού του πολύ σημαντικού οργανισμού. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώθηκε ικανοποιητικό χρηματικό ποσό, όχι μόνο από όσους αγωνίστηκαν και τους θεατές του αγώνα, αλλά και από τους λοιπούς αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αχαΐα και άλλους φίλους της ΙΡΑ. Σημαντική επίσης ήταν και η συνεισφορά του ελληνικού εθνικού τμήματος της ΙΡΑ.

           Ο αγώνας αυτός διοργανώθηκε από τις δύο τοπικές διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στα πλαίσια των εξαιρετικών τους σχέσεων και σε ανταπόδοση αντίστοιχης επίσκεψης των αστυνομικών της Αχαΐας στην Καρδίτσα, προ πενταετίας. Η αποστολή της ΙΡΑ Καρδίτσας έτυχε θερμής υποδοχής στην Πάτρα από την αντίστοιχη τοπική διοίκηση με τον πρόεδρο της, κ. Τάσο Νικολάου, να ευχαριστεί ιδιαίτερα θερμά τους Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές για την επίσκεψη τους και τη συμβολή τους στην επίτευξη της υποστήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού», ενώ υπενθύμισε την προ πενταετίας αντίστοιχη επίσκεψη, όπου μάλιστα οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές είχαν φιλοξενηθεί στη Μονή Σπηλιάς και γνώρισαν περιοχές της Καρδίτσας άγνωστες στο ευρύ κοινό. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΙΡΑ Καρδίτσας, κ. Γιώργος Ζαρχανής, εξήρε την υπέροχη υποδοχή και φιλοξενία των Αχαιών συναδέλφων και τόνισε τη σημαντικότητα τέτοιων συναντήσεων, που συμβάλουν σαφώς στην πραγμάτωση του εθελοντικού κοινωνικού έργου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και στη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων μεταξύ των μελών.

         Η διήμερη επίσκεψη περιλάμβανε ξεναγήσεις σε σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα και το ιστορικό οινοποιείο της Achaia Clauss και φυσικά γνωριμία με την πολύβουη πόλη της Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα χρώματα της ομάδας της Καρδίτσας αγωνίστηκε και ο πρόεδρος της ΙΡΑ Αργολίδας, κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, Καρδιτσιώτης κι ο ίδιος στην καταγωγή. Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-2 για την ομάδα της Αχαΐας.

Προηγούμενο άρθρο Ικανοποίηση στο Δήμο Μουζακίου για χρηματοδότηση 10.500 ευρώ του ΚΔΑΠ από το ΥΠ.ΕΣ.
Επόμενο άρθρο Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμοί … ο ένοχος έχει όνομα