Ειδήσεις

Κάλεσμα για συμμετοχή στην 20η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας


Optimized by JPEGmini 3.9.2.5L Internal 0xc883adfe

Η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας κλείνει  φέτος 20 χρόνια! Ξεκίνησε ως όραμα και σκέψη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων και φέτος, αισίως, φτάνει να είναι ένας ώριμος θεσμός που αγκαλιάστηκε από τους Καρδιτσιώτες και κάθε χρόνο αποτελεί για την τοπική κοινωνία ένα οικολογικό και περιβαλλοντικό γεγονός.

Η φετινή Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας είναι αφιερωμένη στη ²Συνεργασία για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους πολίτες της Καρδίτσας να έρθουν κοντά μας, να συμμετέχουν στα δρώμενα αλλά και  στην οργάνωση  της Γιορτής, όσο πιο πολύ και  πιο δημιουργικά γίνεται. Υπάρχει πεδίο  δράσης και χώρος για όλους όσους επιθυμούν να γίνουν κομμάτι της ομάδας που  οργανώνει και υλοποιεί τη Γιορτή. Η συμμετοχή όλων είναι εθελοντική και στηρίζεται στη βάση της συνεργατικότητας, της χαράς της συμμετοχής και στην αγάπη για το περιβάλλον και τα  αγαθά της Φύσης.

Καλούμε λοιπόν, τους πολίτες της Καρδίτσας να συμμετέχουν στην Οικολογική
Γιορτή, που θα γίνει από  τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023.  Η πρώτη προπαρασκευαστική συνάντηση θα γίνει την  Κυριακή  3 Σεπτεμβρίου  ώρα 11:00 στην αίθουσα της  ΠΕΔ Καρδίτσας.  Οι σκέψεις και ιδέες όλων μας θα αποτελούν το μωσαϊκό που ομορφαίνει τη γιορτή και της δίνει την αξία που όλοι μας επιθυμούμε.

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Ξυλομένος: Η Καρδίτσα πρέπει να προχωρήσει με σχέδιο και όραμα
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Γιαννιτσών