Ειδήσεις

Kαλοκαιρινός χορός του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς και ετήσια Γενική Συνέλευση


Το βράδυ της Πέμπτης, 17 Αυγούστου και στην έδρα του Συλλόγου, στο χώρο του μοναστηριού της Αγίας Τριάδας θα πραγματοποιηθεί ο καλοκαιρινός χορός του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας».

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργάζονται,  ώστε όλα να είναι έτοιμα για ακόμα μία επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση και όσοι προσέλθουν να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γνήσιο Οξυώτικο γλέντι, που συνδυάζει σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας αλλά και διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Τη διασκέδαση ανέλαβε ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής με τους Στέλιο Ευαγγελάκη και Λάζαρο Σατρατζέμη στο τραγούδι, Δημήτρη Καραβίδα στο κλαρίνο, Μανώλη Καραβίδα στο βιολί και τους υπόλοιπους καταξιωμένους καλλιτέχνες, που θα τους συνοδεύουν.

Η είσοδος καθορίστηκε στα πέντε (5) ευρώ με παράλληλη συμμετοχή σε κλήρωση για αξιόλογα δώρα. Παιδιά μέχρι δώδεκα (12) ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Θα σερβίρεται, έναντι λογικού αντιτίμου, πρόχειρο φαγητό, ποτά και αναψυκτικά για όσους επιθυμούν.

Άλλη μια ευκαιρία, λοιπόν, για τους Οξυώτες και τους φίλους τους ν’ ανταμώσουν και φέτος στο χωριό της Οξυάς, το βράδυ της Πέμπτης, 17-8-2023, σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον και με εγγυημένη διασκέδαση.

Γνωστοποιείται, επίσης, στα μέλη του Συλλόγου ότι την πρώτη μετά το χορό Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 11:00, θα πραγματοποιηθεί στο  χώρο του καφενείου της Αγίας Τριάδας  η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, με θέματα τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης για τη διετία 2023-2025 και καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα από το Καταστατικό.  Προς ενημέρωση των μελών γίνεται γνωστό ότι κανένα από τα σημερινά μέλη του ΔΣ δεν θα υποβάλλει εκ νέου υποψηφιότητα.

Προηγούμενο άρθρο Απαγόρευση άρδευσης αποφάσισαν οι φορείς
Επόμενο άρθρο Η ακολουθία του Εσπερινού στο Ιερό Παρεκκλήσιο Προφήτου Ηλιού άλσους Χιλίων Δένδρων