Ειδήσεις

Καραϊσκάκης, πότε διάβολος πότε άγγελος


Παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Κώστα Ακρίβου: “Καραϊσκάκης πότε διάβολος πότε άγγελος” στο Πετρίλο στις 9 Αυγούστου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30

Ο Δήμος Αργιθέας, η τοπική Κοινότητα Πετρίλου και ο Μορφωτικός Και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πετρίλου διοργανώνουν, στις 9 Αυγούστου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην κεντρική πλατεία του Πετρίλου, εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέας Κώστα Ακρίβου “Πότε διάβολος πότε άγγελος” που αναφέρεται στον Καραϊσκάκη και στο πρωτοπαλίκαρό του τον Πετριλιώτη Μήτρο Αγραφιώτη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι φιλόλογοι: Ελένη Καψάλη και Ισμήνη Καμπούρη. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει ο εκπαιδευτικός Ηρακλής Κατσιμαντής. Το βιογραφικό του συγγραφέα θα διαβάσει ο Χρυσούλης Λαμπέρης. Ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα απαντήσει σε τυχόν απορίες ή τοποθετήσεις του κοινού και θα υπογράψει το βιβλίο.

Θα χαιρετήσουν την εκδήλωση: ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πετρίλου Σωτήρης Κίσσας και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Πετρίλου Στέλιος Καραμπάς.

Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης θα έχει ο Παναγιώτης Χόντζιας

 

Προηγούμενο άρθρο Ψηφιακή Επαγγελματική Κατάρτιση για πράσινη και Κυκλική Μετάβαση στον τουρισμό
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Κουμουνδούρου