Ειδήσεις

Καρδίτσα και Τρίκαλα δίνουν ραντεβού στο Μουζάκι


       Ραντεβού στο Μουζάκι για να παίξουν μπάσκετ δίνουν οι τοπικές διοικήσεις Καρδίτσας και Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00’.

Οι ομάδες καλαθοσφαίρισης των δύο γειτονικών τοπικών διοικήσεων θα αγωνιστούν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Μουζακίου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Μουζακίου και ειδικότερα του Νομικού Προσώπου του Δήμου και έρχεται να συμπληρώσει ανάλογες δράσεις των ημερών.

Οι δύο τοπικές διοικήσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πιστές στο μότο «Υπηρετώ δια της Φιλίας» και στις θεμελιώδεις, για την Ένωση, έννοιες της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, αναπτύσσουν καθόλη τη διάρκεια του έτους πλήθος ανάλογων δράσεων και τελούν σε αγαστή συνεργασία, έχοντας ως οδηγό την προσφορά προς την κοινωνία.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της IPA να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια, που θα προσφέρει στις ωφελούμενες οικογένειες τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα τη γιορτινή περίοδο, όπως ακριβώς αξίζει να συμβαίνει. Επισημαίνεται ότι για την είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο θα τηρηθούν οι τρέχουσες διατάξεις για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων συγκροτήθηκε σε σώμα
Επόμενο άρθρο Ευχές του δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου