Ειδήσεις
Tags |

ΚΚΕ (μ-λ) Καρδίτσας: Όλοι στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό


 Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ  επιδίδεται σε μια τεράστια επιχείρηση σφαγής του Παλαιστινιακού λαού. Έχει εισβάλει με στρατό και τεθωρακισμένα στην περιοχή της Γάζας, βομβαρδίζει ασταμάτητα την πόλη, ισοπεδώνει κατοικίες, νοσοκομεία, σχολεία και χώρους λατρείας, καταστρέφει υποδομές και δολοφονεί χιλιάδες άμαχους, βρέφη και μικρά παιδιά. Ταυτόχρονα έχει μπλοκάρει όλους τους τρόπους επικοινωνίας, τηλέφωνα και ίντερνετ, για να κρυφτεί το μέγεθος της σφαγής που πραγματοποιεί, για να μην βγει στο φως η φρίκη της κόλασης που σκορπίζει.

Στη γενοκτονία που πραγματοποιεί το σιωνιστικό-φασιστικό κράτος, έχει σύμμαχο και άμεσο υποστηρικτή τον μεγαλύτερο σφαγέα των λαών, τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, ο οποίος στο πρόσωπο του Παλαιστινιακού λαού και της Αντίστασής του, βλέπει το μεγάλο εμπόδιο για την πραγματοποίηση των επεκτατικών του σχεδίων στη Μέση Ανατολή. Η άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ με την κινητοποίηση των αεροπλανοφόρων τους και των βάσεων που διαθέτουν στην περιοχή, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά του στρατηγικού ανταγωνισμού ανάμεσα σε ΗΠΑ/ΝΑΤΟ-Ρωσία-Κίνα και φέρνει πιο κοντά τη φρίκη του πολέμου για όλη την ανθρωπότητα.

Καταγγέλλουμε τη γενοκτονία που πραγματοποιεί το σιωνιστικό-φασιστικό κράτος του Ισραήλ και απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

Καταγγέλλουμε την κατάπτυστη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, που ψηφίζει «αποχή» ακόμα και σε ένα ψήφισμα του ΟΗΕ που μιλά για «ανθρωπιστική εκεχειρία»! Δείχνοντας έτσι πόσο εγκληματική είναι η πολιτική της εξάρτησης από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αλλά και πού οδηγούν οι τριμερείς – made in USA- συμφωνίες με το φασιστικό Ισραήλ. Απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στο έγκλημα που πραγματοποιείται.

Δηλώνουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας στο μαρτυρικό, υπερήφανο Παλαιστινιακό λαό. Οι δολοφονίες των παιδιών του από τους σιωνιστές δεν πρόκειται να αφανίσουν τις νέες γενιές αντίστασης και του αγώνα του για Λεύτερη και Ανεξάρτητη πατρίδα. Αυτός ο δίκαιος αγώνας πρέπει να εισπράξει τη μαζική και αποφασιστική στήριξη από τον λαό και την νεολαία της χώρας μας, απ’ όλους τους λαούς του κόσμου, που αυτή τη στιγμή κατά δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες βγαίνουν στο δρόμο και φωνάζουν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»!

Όλοι την Τετάρτη 1/11 στις 6.30μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας  στην κοινή συγκέντρωση Οργανώσεων – Συλλογικοτήτων -Σχημάτων – Αγωνιστών/στριών  αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και καταγγελίας του σιωνιστικού-φασιστικού κράτους και της γενοκτονίας που πραγματοποιεί,

Προηγούμενο άρθρο Ανακαινίζονται Παθολογική και Ορθοπεδική, εκσυγχρονίζεται το ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα