Ειδήσεις

Κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ περιόδευσε σε χωριά του δήμου Σοφάδων


Κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον  Ηλία Στουρνάρα μέλος της ΤΕ Καρδίτσας και δημοτικό σύμβουλο Σοφάδων περιόδευσε σε χωριά του δήμου Σοφάδων που έχουν προβλήματα πλημμυρών, προκειμένου να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής.

Γραμματικό, Ν. Ικόνιο, Μελλισοχώρι, Μαυραχάδες, Κυψέλη, Ερμήτσι, Καρποχώρι, πνιγμένα στο νερό και την λάσπη και τους κατοίκους χωρίς νερό και φαγητό. Τα ζώα τους πνιγμένα, με έντονη πια την δυσοσμία και με κινδύνους σοβαρούς  για την υγεία τους.

Αυτή είναι η κατάσταση που συνάντησε το κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ  μοίρασαν νερά, συνομίλησαν με τους κατοίκους, που έκφραζαν την οργή τους για τα έργα που δεν έγιναν και καταστράφηκαν. Εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι «είναι επιλογή τους να πνίξουν τον κάμπο καθώς τα κέρδη των λίγων, υπερίσχυσαν και πάλι από τις ζωές, τις περιουσίες και το περιβάλλον. Μόνο διεκδικώντας μπορούμε να τα αναστήσουμε όλα. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό».

 

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ έδωσε ο ΥΠΑΑΤ στους πληγέντες της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας στην Λάρισα, θα παραμείνουν κλειστές