Ειδήσεις

Κοινό κάλεσμα Επιτροπών Πληγέντων Καμινάδων – Αλιάκ Μαχαλά


Ένας χρόνος από την αρχή της πανδημίας- έξι μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες και τις συνέπειες αυτών να τις πληρώνει ο λαός. Αυτοί που με την πολιτική τους μας άφησαν απροστάτευτους, χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο πρόληψης ή στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας  απέναντι στην πανδημία ,έτσι μας άφησαν και στις καταστροφικές πλημμύρες.

Ο λαός της Καρδίτσας έγινε μάρτυρας της εγκληματικής και ανεύθυνης πολιτικής που θεωρεί βάρος την προστασία της ζωής και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Δεν είναι ατομική μας ευθύνη να μην ξαναπλημμυρίσουμε και δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε τα ίδια.

Διεκδικούμε να υλοποιηθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα για να προστατευτεί η ζωή και η περιουσία των κατοίκων της περιοχής. Να υλοποιηθεί άμεσα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικής προστασίας που θα εκπονηθεί με ευθύνη του κράτους, με γενναία κρατική χρηματοδότηση.

Οι επιτροπές πληγέντων Καμινάδων και Αλιάκ Μαχαλά ενώνουν την φωνή τους με τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και την νεολαία σε κινητοποίηση έξω από την αντιπεριφέρεια Καρδίτσας διεκδικώντας το δίκαιο και αναγκαίο αίτημα της αντιπλημμυρικής θωράκισης του νομού μας.

Όλοι στην κινητοποίηση έξω από την αντιπεριφέρεια Καρδίτσας (Kουμουνδούρου 29) την Τρίτη 23/3 και ώρα 18.30 μ.μ

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν rapid tests την Τρίτη σε ΤΚ Καρποχωρίου και Τετάρτη στον Οικισμό Ρομά Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου λόγω covid ο Δήμος Καρδίτσας