Ειδήσεις

Kοπή πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου ¨ΔΕΛΤΑ¨

Η εκδήλωση άρχισε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεο, στη συνέχεια τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας κ. Απόστολος Ταξιάρχης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους : ο Δήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας κ. Τσιάκος Βασίλης, ο Δήμαρχος Λ. Πλαστήρα κ. Νάνος Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Κατσής Δημοσθένης, οι Αντιδήμαρχοι των Δήμου Καρδίτσας κ.κ.  Όλγα Μακρή, Μελίνα Μπαζή, ο κ. Ευθυμίου Παναγιώτης και Μουταρέλος Πέτρος. Από το Δήμο Αργιθέας ο κ. Σακκάς Νίκος και από το Δήμο Σοφάδων ο κ. Κατσιαντώνης Χρήστος.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Παπούλιας Δημήτριος και το μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Τσεκούρας Δημήτριος.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο, απόλαυσαν τη ζωντανή μουσική και διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Η διοίκηση του Συλλόγου τίμησε τα παιδιά των Δημοτικών Υπαλλήλων που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις το έτος 2023.

Τέλος δέκα (10) τυχεροί της εκδήλωσης που βρήκαν τα αντίστοιχα φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισαν τα ωραία δώρα.

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτική – βιωματική δράση για τη διαχείριση του θυμού
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Ανάγκη οριστικής διευθέτησης κατοικιών και οικοπέδων στην Καρδίτσα