Ειδήσεις

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσης Ιωάννης Κουκουζέλης


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεοςτο εσπέρας του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου 2023, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προ της Απολύσεως, ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσης «Ιωάννης Κουκουζέλης».

Κατά την Ακολουθία, τους ύμνους έψαλε η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσης.

Με τη χάρη του αγίου Τριαδικού Θεού και κατόπιν προτροπής και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας έγινε η επανασύσταση του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσης υπό την επωνυμία «Ιωάννης Κουκουζέλης». Στο κήρυγμά του μεταξύ άλλων, εξέφρασε την χαρά του για την όλο και αυξανόμενη εγγραφή των ιεροψαλτών της Ιεράς μας Μητροπόλεως ως μέλη του Συλλόγου και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για τις προσπάθειες που καταβάλει, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία του.

Από την άλλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θωμάς Βλάχος εξήρε την αγαστή συνεργασία του Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του στο έργο του Συλλόγου, γεγονός που συνιστά προωθητική δύναμη για όλους όσοι προσφέρουν έργο υπεύθυνο (διακονία) στελεχώνοντας τα ιερά αναλόγια της Τοπικής μας Εκκλησίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Δ/ντη Αθμιας Εκπ/σης Καρδίτσας Κ. Γκόλτσου για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών
Επόμενο άρθρο Επεισόδια και χημικά στην κινητοποίηση των αγροτών