Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία


«Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ασφαλή πλειοψηφία, ώστε να προωθήσει τις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών»

τόνισε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στο Σταυρό και στο Καλλιφώνι.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, ο κ. Τσιάρας είπε πως η αυτοδυναμία της Ν.Δ. γίνεται μονόδρομος, καθώς ταυτίζεται με την σταθερότητα, που αποτελεί προϋπόθεση προόδου.

«Μόνο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, με ασφαλή και όχι με οριακή πλειοψηφία, μπορεί να προχωρήσει στις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και ο τόπος μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο κ. Τσιάρας τόνισε πως η εκλογική αναμέτρηση κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην οικονομία, καθώς οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι, παρά τις δυσκολίες, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

«Οι πολίτες αναγνώρισαν ότι η κυβέρνηση έκανε κάθε προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους, ειδικά στους πιο αδύναμους. Συμπέραναν ποιος είναι στην πράξη και όχι στα λόγια προοδευτικός και αποτελεσματικός. Και, βέβαια, καταδίκασαν όσους επιμένουν στην καταστροφολογία, στα fake news και στις προσωπικές επιθέσεις».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρώην Υπουργός κάλεσε το συγκεντρωμένο πλήθος να μην εφησυχάζει και να προσέλθει μαζικά στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, γιατί αυτή η ψήφος είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας και του τόπου μας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αντιμετώπιση της εφηβικής παχυσαρκίας, με τη συμμετοχή σχολείων της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει στη Σκιάθο η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλία του ΕΣΠΑ