Ειδήσεις

Κρίσιμη έξοδος στα Τρίκαλα για τον Απόλλωνα Καρδίτσας


Τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα για το 2023 θα παραχωρήσει το Σάββατο (16/12) ο Απόλλων Καρδίτσας. Η ομάδα του Σπύρου Παππά αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα τους τοπικούς Δαναούς 2022 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Οι «κυανόλευκοι» σε ένα ακόμη ματς έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες τους, εντούτοις το ζητούμενο για την τοπική ομάδα είναι η διεκδίκηση της νίκης και της βελτίωσης της αγωνιστικής της εικόνας, σε μία «στροφή» που -βάσει προγράμματος- μπορεί να της προσφέρει βαθμολογικό πλεονέκτημα, στη «μάχη» της κορυφής.

Ο αντίπαλος είναι ένα ελπιδοφόρο σύνολο με νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του που αντιμετωπίζει κάθε ματς ως μία αγωνιστική πρόκληση. Η ομάδα των Τρικάλων, με ανταγωνιστικό πρόσωπο σχεδόν σε όλα τα φετινά της παιχνίδια και με ρεκόρ 3 νίκες – 4 ήττες συνεχίζει την πορεία της με στόχο το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στη γενική κατάταξη.

Στον αντίποδα, ο αήττητος Απόλλων εστιάζει περισσότερο στην προσαρμογή του σε ένα αγωνιστικό προφίλ που θα τον οδηγήσει σε μία πιο συγκροτημένη εικόνα, γνωρίζοντας ότι ακόμη έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για τις 19:30 του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

19:30, Δαναοί Τρικάλων 2022 – Απόλλων Καρδίτσας
19:30, Α.Σ. Βαλίος – Λέοντες Τυρνάβου

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

18:00, K.B.A. -–Πελασγιώτιδα Λάρισας
19:00, Κρόνος Τυρνάβου – Νίκαια 2012
19:30, Ίκαρος Νεάπολης – ΕΑΛ
Ρεπό: Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Προηγούμενο άρθρο Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη συνάντησε ο βουλευτής Καρδίτσας Τέλης Σπάνιας
Επόμενο άρθρο Πανδαισία δράσεων που θα συναρπάσουν μικρούς (αλλά και μεγάλους) το τριήμερο 15, 16 και 17/12 στο Fashion City Outlet