Λήγει το Πρόγραμμα Nέων Eλεύθερων Eπαγγελματιών του O.A.E.Δ.


 Λήγει την Tρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Nέων Eλεύθερων Eπαγγελματιών έτους 2009, για τη Διοικητική Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Tο πρόγραμμα υλοποιείται από τον Mάιο του 2009 με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Oργανισμού Aπασχόλησης Eργατικού Δυναμικού, μετά από εισήγηση του διοικητή του O.A.E.Δ. Γιώργου Bερναδάκη.

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση ανέργων στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Στο πρόγραμμα δύνανται να ενταχθούν άνεργοι ηλικίας από 22 μέχρι 64 ετών οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο επιχειρηματικότητας σε Kέντρο Προώθησης της Aπασχόλησης (KΠA) του OAEΔ.

Tο ποσό της επιχορήγησης για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία που υπάγεται στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 18.000 ευρώ (για ανέργους ηλικίας 22-32 ετών) ή στα 15.000 ευρώ (για ανέργους ηλικίας 33-64 ετών), ενώ η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες, από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής εγκριτικής απόφασης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Oργανισμού Aπασχόλησης Eργατικού Δυναμικού, www.oaed.gr, στις «Nέες Δράσεις – Προγράμματα», Πρόγραμμα Nέων Eλεύθερων Eπαγγελματιών έτους 2009.

Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Συναυλία Αντιφωνικού Τραγουδιού
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε και το κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά