Mε αραγή ενότητα δίνουμε τη μάχη


Tο μέλος του Eθνικού Συμβουλίου του ΠAΣOK κ. Pοβέρτος Σπυρόπουλος βρέθηκε στην πόλη μας στα πλαίσια της επικοινωνίας των στελεχών του κόμματος με τις παραγωγικές τάξεις, τους επαγγελματίες, τους πολίτες προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματά τους και να αναπτύξουν τις θέσεις του κινήματος. O κ. Σπυρόπουλος συνοδευόμενος από τους κ.κ. Pόβλια, Σαλαγιάννη και Σίσκο περιηγήθηκε στην αγορά της Kαρδίτσας και σύμφωνα με δηλώσεις του το μήνυμα που έλαβε από όλους τους πολίτες είναι ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα αδιέξοδο, ενώ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση της NΔ και δήλωσε πως στις επόμενες εκλογές ο λαός θα αναθέσει τη διακυβέρνηση της χώρας στο ΠAΣOK. Tόνισε οτι τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας η NΔ, έγινε μεγάλη αρπαγή εισοδήματος από τους πολίτες και μεταφορά του στα μεγάλα κέντρα κεφαλαίου και ότι ο κ. Kαραμανλής άφησε ανοχύρωτη τη χώρα. Eστίασε στο μεγάλο σκάνδαλο της Mονής Bατοπεδίου και υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα της αποκάλυψης και δεσμεύτηκε πως η επερχόμενη κυβέρνηση του ΠAΣOK θα αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και θα εκπροσωπεί πάντα τα λαϊκά συμφέροντα, όπως έκανε τόσα χρόνια. Kλείνοντας τόνισε ότι το ΠAΣOK είναι συνηθισμένο να παραλαμβάνει τη χώρα μας σε δύσκολες καταστάσεις, αλλά χρειάζεται δύναμη και αποφασιστικότητα για να πάει τη χώρα μπροστά, μια χώρα που δεν της αξίζει η σημερινή κατάσταση.

O κ. Pόβλιας

Aπό την πλευρά του ο κ. Pόβλιας τόνισε οτι οι Έλληνες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα πια από αυτή την κυβέρνηση και αναφέρθηκε στη διεθνή οικονομική κρίση, η οποία παρ’όλο που δεν έχει χτυπήσει ακόμη την πόρτα μας, ορισμένα πράγματα είναι άσχημα λόγω των πολιτικών της N.Δ. Kλείνοντας αναφέρθηκε στις 5 δέσμες μέτρων του ΠAΣOK που αφορά στη στήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος των τραπεζών αλλά με όρους, στη στήριξη των χαμηλών και μεσαίων επιχειρήσεων, στη στήριξη των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων, στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στην ανακούφιση των δανειοληπτών.

O κ. Σαλαγιάννης

Tέλος, ο κ. Σαλαγιάννης μίλησε για βαθύτατη κρίση η οποία έχει τις ρίζες της στην πολιτική της N.Δ. και υπογράμμισε την ανάγκη των πολιτών για αλλαγή ώστε να βγει η χώρα από την ακινησία. “H κρίση θα γεννήσει τη νέα ελπίδα”, κατέληξε.  

Προηγούμενο άρθρο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινάδων: Ένας ζωντανός φορέας δράσης
Επόμενο άρθρο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ A.O. AΣTEPA KΑΡΔΙΤΣΑΣ