Ειδήσεις

Με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί βρέθηκε ο Κωτσός


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί.

Ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής συναντήθηκε με τους κ. Λάζαρο Κανιούρα, κ. Φώτη Σβεντζούρη από Καρδίτσα, κ. Παναγιώτη Σκρέτα από Σοφάδες, κ. Βαγγέλη Καρακώστα από Παλαμά και κ. Γιώργο Πλακιά από Μουζάκι. Η συζήτηση του κ. Κωτσού με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος, όπως την αντικατάσταση των επαγγελματικών αυτοκινήτων των ιδιοκτητών, τις μισθώσεις ταξί για μεταφορά των μαθητών στα σχολεία και για την πανδημία της νόσου του κορωνοϊού που έπληξε σημαντικά το συγκεκριμένο κλάδο.

Ο κ. Κωτσός την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη όπου και έθιξε το θέμα των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών ταξί  αναφορικά με την απώλεια εισοδήματος που είχαν λόγω του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός είχε αναφέρει στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών πως ο κλάδος των ιδιοκτητών ταξί αποτελεί έναν από τους περισσότερο πληττόμενους κλάδους από την πανδημία του κορωνοϊού και για το λόγο αυτό οφείλουμε να μεριμνήσουμε για την στήριξη του.

Προηγούμενο άρθρο Λίφτινγκ στην επαρχιακή οδό Καστανιά, Μούχα, Φράγμα Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στον Βόλο!