Ειδήσεις

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στον Βόλο!


Οι νέοι του Νομού Μαγνησίας, της Θεσσαλίας και των Σποράδων  θα έχουν την ευκαιρία από τον Οκτώβριο να σπουδάσουν την ειδικότητα της επιλογής τους στο νέο παράρτημα του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επικρατήσει στη συνείδηση του κοινού ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας.

Το υπερσύγχρονο κτίριο στο κέντρο της πόλης, κατάλληλα διαμορφωμένο σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα διεθνή πρότυπα, θα φιλοξενήσει τα εργαστήρια για τους τομείς σπουδών του ΙΕΚ, παρέχοντας άνετες αίθουσες διδασκαλίας, χώρους πολλαπλών χρήσεων και γραφεία.

Η προσθήκη του νέου εκπαιδευτηρίου Βόλου θα αποτελέσει πόλο έλξης νέων από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας και των νησιών των Σποράδων δίνοντας νέα πνοή στην πόλη. Παράλληλα, η λειτουργία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στον Βόλο προσφέρει δυνατότητες αναβαθμισμένης εκπαίδευσης με εύρος επιλογών, αλλά και πλήθος επαγγελματικών ευκαιριών στους κατοίκους της περιοχής.

Γιορτάζοντας την έναρξη των δραστηριοτήτων του στον Βόλο, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει στους 100 πρώτους που θα κάνουν κράτηση θέσης στα τμήματα του, τη δυνατότητα να σπουδάσουν δωρεάν μια δεύτερη ειδικότητα της επιλογής τους!

 

Ποιος είναι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Με εμπειρία από το 1971 στην εκπαίδευση και εκπαιδευτικές δομές σε έξι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Ξάνθη και Χανιά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360τυγχάνει θερμής αποδοχής και διακρίνεται για την ποιότητα και την ουσιαστική κατάρτιση και γνώση που προσφέρει.

Λειτουργούν περισσότερες από 90 ειδικότητες, που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα (κατόπιν εξετάσεων Πιστοποίησης), ενώ παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς Βρετανικής Πιστοποίησης LRN. Από το 1996 λειτουργεί πρωτοποριακά πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ για τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων του με τις επιχειρήσεις. Την ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία ΔΕΛΤΑ 360 ολοκληρώνουν δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης, συμμετοχή σε μοναδικά projectsκαι διοργάνωση masterclasses με συμμετοχή διακεκριμένων επαγγελματιών κάθε χώρου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας  Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης και πρόσφατα διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς 2020» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Ποιότητας & Γεύσης GoldAwards.

Έχει επικρατήσει στη συνείδηση σπουδαστών και γονιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του»*, ενώ «9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους»**.

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν, καθώς και για τη δυνατότητα της δωρεάν δεύτερης ειδικότητας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της  με τους διακεκριμένους σύμβουλους του ΙΕΚ

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις και ενδιαφέρεστε να λάβετε τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία από το νέο παράρτημα μας στον Βόλο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της πλατφόρμας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας ή να απευθυνθείτε στο Κέντρο Ενημερώσεων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Βόλου στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλ. Επικοινωνίας : 2421033010 | Email: volos@delta360.gr

 

*Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRBHellas που διενεργήθηκε το διάστημα 20-26/5/15

**Σύμφωνα με ποσοτική έρευνα της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διενεργήθηκε το διάστημα 21/3 έως 4/4/19

Προηγούμενο άρθρο Με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί βρέθηκε ο Κωτσός
Επόμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας: Η παιδεία είναι κοινωνικό αγαθό