Ειδήσεις

Με επιτυχία η συμμετοχή της ΑΝ.ΚΑ στην πολυκλαδική έκθεση ThessalyExpo’22


Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α. στην πολυκλαδική έκθεση Καρδίτσας Thessaly Expo ’22 το τριήμερο 7-9/10/2022.

Στο περίπτερο παρουσιάστηκε το έργο και οι δραστηριότητες της εταιρίας από το σύνολο του προσωπικού και αναδείχθηκαν ο αναπτυξιακός, κοινωνικός και εξωστρεφής χαρακτήρας της ΑΝ.ΚΑ.

Η υποστήριξη της απασχόλησης των νέων 18-29 (πρόγραμμα YES!), των ανέργων (Κέντρο ΥΠοστήριξης Επιχειρηματικότητας Ανέργων και μειονεκτούντων πολιτών), η στήριξη της επιχειρηματικότητας (67 ιδιωτικές επενδύσεις & 27 έργα δημοσίου χαρακτήρα του LEADER/CLLD), τα προγράμματα με κοινωνικό αντίκτυπο, όπως το ESTIA(φιλοξενία αιτούντων διεθνή προστασία / δράσεις ένταξης), η στέγαση – εργασία οικογενειών αστέγων, η λειτουργία της εταιρίας ως Φορέα Προώθησης της Π.Ε. Καρδίτσας ως Τουριστικού Προορισμού καθώς και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα εξωστρέφειας και δικτύωσης (6 Erasmus+, 2ISECAP, SEED, ShareSira), αναδείχθηκαν μέσα από τα bannerκαι το φυλλάδιο της ΑΝ.ΚΑ.

Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς και επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Το ΓΕΛ Μουζακίου ταξίδεψε στην Πολωνία
Επόμενο άρθρο Η SKY express “BRAND OF THE YEAR” στα Peak Performance Marketing Awards