Ειδήσεις

Με επιτυχία και τεχνολογικές καινοτομίες διεξήχθη ο Αγώνας κυπέλου Γενικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο Μυρίνης


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας κυπέλλου γενικής αεροπορίας που έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Μυρίνης με τη συμμετοχή 12 πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα. Την οργάνωση των αγώνων είχε η Αερολέσχη Ν. Καρδίτσας η Αερολέσχη Μεσογείων και η Αερολέσχη Ερμής.

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής ήταν να κάνει έναν αγώνα διαφορετικό,  με την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών ώστε να κάνουν το άθλημα μας πιο ελκυστικό, πιο κατανοητό, πιο ενδιαφέρον, πιο αξιόπιστο και πιο άμεσο για τον κόσμο και τα πληρώματα. Πιστεύουμε πως παρουσιάσαμε κάτι όμορφο και διαφορετικό το οποίο μπορούμε να εξελίξουμε κι άλλο στο μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιο για την αμέριστη βοήθεια, τον δήμο Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο κ. Η. Σχορετσανίτη για την πολύτιμη βοήθειά του, Τον δήμο Σοφάδων, Τον πρόεδρο της ΕΛΑΟ κ Ν. Μακράκη για την παρουσία του, το ΕΚΑΒ, την πυροσβεστική και όλους τους συντελεστές που κουράστηκαν για να φέρουν εις πέρας τη διοργάνωση. Τέλος τις αερολέσχες και τα πληρώματα για τον ωραίο αγώνα που έκαναν, καθώς επίσης τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του ευελπιστώντας σε μελλοντικές διοργανώσεις να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση και ακόμα καλύτερη οργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η τοπική αερολέσχη Ερμής πήρε την 1η θέση με πλήρωμα τους Ronzi Lorenzo και Ronzi Eugenio, η ΑΕ Μαγνησίας την 2η θεση με πλήρωμα τους Πανταζή Συμεών και Μεφσούτ Άγγελο και η αερολέσχη Μεσογείων την 3η θέση με πλήρωμα τους Παπανικολόπουλο Γιώργο και Δαρδαγάνη Αθανάσιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα για τη συμμετοχή τους και στους νικητές για την επιτυχία τους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τον Μάϊο 2023
Επόμενο άρθρο Σε πανηγυρικό κλίμα εόρτασε η μεγάλη οικογένεια του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου τα ΣΤ΄ Μυροφόρεια