Ειδήσεις

Με επιτυχία ο 24oς Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας – ποδηλατοβόλτα


Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ο 24oς Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας – ποδηλατοβόλτα.

Μετά από τρία χρόνια αναστολής καθώς οι υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της διοργάνωσης από το 2019, 500 ποδηλάτες όλων των ηλικιών πήραν μέρος στη φετινή βόλτα με το ποδήλατο, τηρώντας τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Η απόσταση που διένυσαν οι ποδηλάτες ήταν 16 χλμ. Στη μέση της διαδρομής υπήρχαν νερά για όλους και στον τερματισμό  νερά,  χυμοί και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.  Με την εγγραφή τους οι ποδηλάτες πήραν δώρο ένα μπλουζάκι.

Στο τέλος του ποδηλατικού δρόμου πραγματοποιήθηκε κλήρωση 15
ποδηλάτων προσφορά των χορηγών του 24ου Ποδηλατικού Δρόμου
Καρδίτσας- ποδηλατοβόλτας και απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στην Τροχαία και στο ΕΚΑΒ για την αγαστή συνεργασία τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Καρδίτσας κος Κωσταντίνος Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κος Βασίλειος Τσιάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κος Ιωάννης Ρόβας, οι Αντιδήμαρχοι,  Όλγα Μακρή, Αριστοτέλης Σπάνιας και Σωτήρης Αντωνίου.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν η Τροχαία Καρδίτσας, η Δημοτική Αστυνομία Καρδίτσας το ΕΚΑΒ και ο γιατρός κ. Βασίλειος  Δρούγκας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του 24ου Ποδηλατικού Δρόμου που είναι οι
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η Κεφαλά Παρασκευή, με αριθμό συμμετοχής 480 μπορεί να παραλάβει το ποδήλατο που κέρδισε από τα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Κ., στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία η Γιορτή γαστρονομίας και διατροφής των Καραγκούνηδων στον Παλαμά
Επόμενο άρθρο Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου