Ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μάθημα της Κολύμβησης για το τρέχον σχολικό έτος


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μάθημα της Κολύμβησης για το τρέχον σχολικό έτος όπου πήραν μέρος συνολικά 815 μαθητές και μαθήτριες από την Γ΄ και Δ΄ τάξη των δημοτικών σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Στο πρόγραμμα της κολύμβησης με Συντονιστή τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Παναγιώτη Λάππα και εκπαιδευτές τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ.κ. Ευαγγελία Ματζιάρα, Παρασκευή Κιού, Χρυσάνθη Ανδρεοπούλου και Αλκιβιάδη Τασιούλη, οι μικροί μαθητές μυήθηκαν στα μυστικά της κολύμβησης αλλά πρωτίστως στις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής με το υγρό στοιχείο.

Στο τελευταίο μάθημα κολύμβησης παρευρέθηκε ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Μαρία Καριντζιά, οι οποίοι επέδωσαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στους μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου που συνοδεύονταν από την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Βασιλική Γκανούρη.

Ο κ. Γκόλτσος συνεχάρη τους μαθητές για την συμμετοχή τους και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για τις υπηρεσίες τους, καθώς και τον Δήμο Καρδίτσας για την βοήθειά του στο Πρόγραμμα της Κολύμβησης.

Στο τέλος ευχήθηκαν όλοι μαζί Καλό Καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού στο Κολυμβητήριο τον Σεπτέμβριο!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ασ. Σκόνδρα: Συνεχίζουμε δυναμικά για την τελική νίκη
Επόμενο άρθρο Κυριακή Η΄ από του Πάσχα (της Πεντηκοστής)