Ειδήσεις

Ασ. Σκόνδρα: Συνεχίζουμε δυναμικά για την τελική νίκη


Άγιο Γεώργιο, Ξυνονέρι, Κρύα βρύση, Γεωργικό, Μητρόπολη, Φράγκο και Παλαιοκκλήσι επισκέφθηκε η μέχρι πρότινος Βουλευτής μας και υποψήφια με τη Ν.Δ., κ. Ασημίνα Σκόνδρα. Οι συντοπίτες μας την υποδέχτηκαν θερμά και την καλωσόρισαν.

Την συνομιλία με τους κατοίκους μονοπώλησε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και η εφαρμογή του, αλλά και οι εκλογές του Ιουνίου.

Η κ. Σκόνδρα αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στα αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία κατήργησε 50 φόρους και εισφορές που είχαν επιβληθεί τα προηγούμενα χρόνια και μείωσε του ΕΝΦΙΑ κατά 35%. Επιπλέον ενίσχυσε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ώστε να απορροφηθεί η αύξηση   του κόστους ενέργειας.

Επεσήμανε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί αύξηση αφορολόγητου για οικογένειες με παιδιά και κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, αλλά και περεταίρω αύξηση του κατώτατου μισθού σε ορίζοντα τετραετίας, όπως επίσης και αυξήσεις σε μισθούς δημοσίου συντάξεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Συνεχίζουμε τη μάχη για την τελική νίκη στις 25 Ιουνίου! Για μια αυτοδύναμη και ισχυρή

Κυβέρνηση! Οι πολίτες, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη πιο τολμηρά και αποφασιστικά βήματα στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της ανάπτυξης.

Οι Έλληνες ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας τη συγκατάθεσή τους  στις επιλογές που κάνει για την χώρα μας. Ένας από τους σημαντικότερους στόχους της διακυβέρνησής μας ήταν εξαρχής, η καταπολέμηση της οικονομικής ανισότητας των Ελλήνων, μετά από 10 χρόνια σκληρής οικονομικής ύφεσης και αυστηρών δημοσιονομικών πολιτικών.

Οι Καρδιτσιώτισσες και οι Καρδιτσιώτες έδωσαν ξεκάθαρη εντολή, αναγνωρίζοντας, μεταξύ όλων των άλλων και τη στάση της κυβέρνησης στις καταστροφές του ΙΑΝΟΥ.

Προσβλέπουν, επίσης, σε σημαντικά έργα υποδομών στην περιοχή μας,  στην στήριξη του αγροτικού τομέα, στην πράσινη ανάπτυξη και  στην βελτίωση της καθημερινότητας.

Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι αυτές που θα αναδείξουν κυβέρνηση και Πρωθυπουργό. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά για την τελική νίκη, για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επιτροπή Αγώνα Καθαριστριών Νοσοκομείου Καρδίτσας: Να μη γίνει καμία απόλυση εργαζομένων
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μάθημα της Κολύμβησης για το τρέχον σχολικό έτος