Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα: Πανδημίες και πρόληψη του καρκίνου


Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμος Αργιθέας και το Παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Καρδίτσας συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και με πρωτοφανή συμμετοχή μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο «Πανδημίες και πρόληψη του καρκίνου».

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Φιλόπουλος Ευάγγελος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Χειρουργός Μαστού, π. Διευθυντής Κλινικής Μαστού Νοσ. Αγίου Σάββα και ο κ. Γουργουλιάνης Κωνσταντίνος, Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας.

Οι δύο κορυφαίοι και καταξιωμένοι ιατροί, κατά τις εισηγήσεις τους, ήταν κατατοπιστικότατοι, διαφωτιστικοί και καθηλωτικοί. Μέσα από τις παρουσιάσεις τους ενημέρωσαν πλήρως τους συμμετέχοντες για τα σημαντικά και ευαίσθητα ζητήματα υγείας τα οποία αποτέλεσαν τους βασικούς θεματικούς άξονες της Ημερίδας, ενώ στο τέλος απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση της Ημερίδας είχε αναλάβει η Πρόεδρος του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ερμιόνη Βασιλού, ενώ παρεμβάσεις έγιναν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και από τον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου. Χαιρετισμό απέστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν δεκάδες πολίτες, εργαζόμενοι κοινωνικών δομών, η Πρόεδρος της ΠΟΑΣ, Πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, στελέχη από την τοπική αυτοδιοίκηση, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων και προσωπικότητες από τον χώρο της υγείας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Γιώργος Δ. Καραβίδας: Με αφορμή τις εκλογές για τη νέα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ