Ειδήσεις

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή της πλατείας Παλιουρίου


Στην τοπική κοινότητα Παλιουρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Π. Σβερώνη, τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Γιολδάση καθώς και τον πρώην πρόεδρο κ. Ηλία Λαγό  για να ενημερωθεί για την εξέλιξη έργων της ΣΑΤΑ που εκτελούνται στο χωριό. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου κατασκευής της πλατείας η οποία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Αμέσως μετά την επίσκεψη ο κ. Τσιάκος δήλωσε: «Η εκτέλεση της ΣΑΤΑ ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ είναι ένα άθροισμα έργων που απαντά σε μια σειρά από δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική αρχή εκτός από τη ΣΑΤΑ και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο αυτής, παρεμβαίνει στις κοινότητες του Δήμου με ένα πλέγμα έργων βελτιώνοντας σημαντικά την κατάσταση την οποία παρέλαβε αλλά και εξομαλύνοντας τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον Δήμο μας ώστε να γίνει Δήμος που αξίζει να ζεις». Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκονται έργα της ΣΑΤΑ σε αρκετές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεχωριστή ποδηλατάδα την Κυριακή 18/6 στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Περιοδεία του Κώστα Τσιάρα με το κλιμάκιο της ΝΔ την Πέμπτη, ομιλία στο Μουζάκι το Σάββατο