Ειδήσεις

Ξεχωριστή ποδηλατάδα την Κυριακή 18/6 στους Σοφάδες


Την Κυριακή 18 Ιουνίου ο Δήμος Σοφάδων – Δ.Ο.Π.Α.Π.Σ σας καλεί για μια βόλτα με το ποδήλατο.  Το ραντεβού έχει δοθεί το πρωί στις 10.30 στην κεντρική πλατεία Σοφάδων όπου μικροί και μεγάλοι, με θετική ενέργεια και ενθουσιασμό, μπορούν να καταφθάσουν με τα ποδήλατά τους και να ξεκινήσουν μια ξεχωριστή διαδρομή, εύκολη για όλους. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς το κράνος του.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ποδηλάτου και έχει ως στόχο να εντάξει το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας αλλά και να ενημερώσει, ειδικά τα παιδιά, για τους κανόνες της ασφαλούς μετακίνησης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν φωτάκι led ποδηλάτου!

Στο πλαίσιο της ποδηλατάδας θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Ειδική Παιδαγωγό του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Σοφάδων κ. Ελένη Σαλταγιάννη αλλά και ενημέρωση από μέλη του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας και της τριαθλητικής ομάδας «Triathlon STARS».

Σε όλη τη διάρκεια της ποδηλατάδας θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τμήμα Καρδίτσας και αστυνόμευση για την ασφάλεια της διαδρομής από το ΑΤ Σοφάδων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Θερινού Σινεμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή της πλατείας Παλιουρίου