Ειδήσεις

Με Λίλια Ρακοβίτη στις Ακαδημίες Βόλει και στις Αμαζόνες τη νέα σεζόν ο ΓΣ Μουζακίου


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» συνεχίζει αδιάκοπα την προετοιμασία των τμημάτων και ανακοινώνει την συνεργασία με την Λίλια Ρακοβίτη για την νέα σεζόν, που θα αναλάβει εκ νέου τα αναπτυξιακά τμήματα βόλει του Συλλόγου αλλά και το τμήμα ενηλίκων γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».

«Η Λίλια είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με αγάπη για το βόλει και το Σύλλογο και το απέδειξε τα προηγούμενα χρόνια σαν παίχτρια της γυναικείας ομάδας και στη συνέχεια σαν προπονήτρια στα Αναπτυξιακά τμήματα αλλά και στις Αμαζόνες. Καλωσορίζουμε και την νέα σεζόν την Λίλια στο Σύλλογο και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες» δηλώνει ο πρόεδρος του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Σύλας Γιώργος.

Η Λίλια Ρακοβιτη είναι γεννημένη το 1980. Η ενασχόληση της με το άθλημα της πετοσφαίρισης μέτρα πάνω από 30 χρόνια (1992).

Ως αθλήτρια αγωνίστηκε σε θεσσαλικές ομάδες (Ασκληπιός Τρικάλων, Γ.Σ. Τρικαάων, Φιλαθλητικός Τρικάλων, ΣΠΑ Καρδίτσας, με σημαντικές διακρίσεις.

Είχε την τύχη να προπονήθει στα κλιμάκια της Εθνικής από τον τότε προπονητή της Εθνικής Χιλμπέρτο Χερέρα, καθώς επίσης να δεχθεί προπονητικά σεμινάρια από τον κ. Αλέκο Λεώνη (προπονητής ανδρών Εθνικής Ελλάδος).

Τα πρώτα προπονητικά βήματα τα έκανε στα αναπτυξιακά και αγωνιστικά τμήματα του Φιλαθλητικού Τρικάλων.

Στο Μουζάκι (τόπος καταγωγής του συζύγου της) ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα από το 2017.

 

Προηγούμενο άρθρο Απονεμήθηκε το βραβείο Choix Goncourt Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν έργα αποκατάστασης και βελτίωσης της καθημερινότητας στους Σοφάδες