Ειδήσεις
Tags |

Με σύμμαχο τον κόσμο κόντρα στο Περιστέρι o ΑΣΚ


Πανέτοιμος να δώσει μία μεγάλη «μάχη» μαζί με τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους απέναντι στο ισχυρό Περιστέρι bwin είναι ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Την Κυριακή στις 8.15 μ.μ., η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» το συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη, ένα από τα πλέον πλήρη και ποιοτικά στο φετινό πρωτάθλημα της StoiximanBasketLeague, αναζητώντας ένα αποτέλεσμα υπέρβασης, στο δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία.

Βαίνοντας στη 17η αγωνιστική, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του και ο Α.Σ.Κ. προετοιμάζεται για ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, γνωρίζοντας ότι απέναντί του τοποθετείται αντίπαλος με βλέψεις και δυναμική στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει. Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή ιστορία που διατηρεί ο Γ.Σ. Περιστερίου, ο οποίος μετρά δύο παρουσίες στην Ευρωλίγκα, επτά στο κύπελλο Κόρατς, τέσσερις στο ChampionsLeague, μία στο EuroCup, μία στο ChampionsCup, μία στο FEL (FΙΒΑ Europe League) και τέσσερις φορές την κατάληψη της 3ης θέσης στη γενική κατάταξη της Α1, αλλά και το παρόν, καθώς η Αθηναϊκή ομάδα διαθέτει ένα σύνολο με προοπτική και δεδομένη ποιότητα.

Με σταθερό κορμό που εγγυάται την αγωνιστική ομοιογένεια, στο ρόστερ των Περιστεριωτών παρέμειναν, από πλευράς Ελλήνων, οι Λεωνίδας Κασελάκης, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Χουγκάζ, Βαγγέλης Ζούγρης, Σωτήρης Σταυρακόπουλος, ενώ αποκτήθηκαν ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Ξανθόπουλος από την ΑΕΚ και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ από τον Άρη. Σε ό,τι αφορά στους ξένους, οι ΤζέιλενΧαντς, Νέιτ Ρένφρο (πρώτος στα κοψίματα φέτος στην BasketLeague) αποκτήθηκαν «πακέτο» από τον ΠΑΟΚ, o ΖερμένΛοβ από τη Γαλλική Σαλόν, με παλαιότερη θητεία σε ΠΑΟΚ και Κολοσσό Ρόδου, ο Κένι Γουίλιαμς προστέθηκε από το δυναμικό της ΑΕΚ, ο ΝεμάνιαΝτάνγκουμπιτς από τον Προμηθέα, καθώς επίσης και οι ΤζόεΡάγκλαντ (πρώτος σε ασίστ και τέταρτος στην αξιολόγηση φέτος στο πρωτάθλημα), ΤρέβορΤόμπσον (δεύτερος στα κοψίματα), δημιουργώντας ένα σύνολο με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και με πληθωρικότητα.

Η προσαρμογή, λοιπόν στις απαιτήσεις και τις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα είναι το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» που βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους για τον αγώνα της Κυριακής. Στον Α.Σ.Κ., η συσπείρωση και η αποφασιστικότητα δίνουν το στίγμα και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας η οποία προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τη συνέχεια, να δει κάθε ματς ξεχωριστά, να παλέψει για τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση και να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα.

Το τζάμπολ ορίστηκε για τις 8.15 μ.μ. και διαιτητές της συνάντησης θα είναι, η κα Βασιλική Τσαρούχα από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής, ο κ. Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας και ο κ. Νικόλαος Μηλαπίδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής.

Μέχρι την Κυριακή στη 1 μ.μ. η προπώληση των εισιτηρίων

Ο αγώνας της Κυριακής και το «βαρύ» όνομα του αντιπάλου προδιαθέτουν για ένα συναρπαστικό ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», με φυσικό επακόλουθο τη ζήτηση στα εισιτήρια.

Η διαδικασία της προπώλησης ενόψει Περιστερίου συνεχίζεται εντατικά και τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή 10-1 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στη 1 μ.μ. και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμες, τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Προηγούμενο άρθρο Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για προβλήματα στα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία επί τη Εορτή του Αγίου Τρύφωνα Τ.Κ. Καστανέας