Ειδήσεις

Με τον Εμπορικό Σύλλογο Παλαμά συναντήθηκε ο Βουλευτής κ. Κωτσός


Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά πραγματοποίησε ο συνάντηση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Η επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία του Συλλόγου αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία έτσι ώστε να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η κλιματική κρίση και οι συνέπιες που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας ΙΑΝΟΣ, καθώς και το έντονα ασταθές περιβάλλον που επικρατεί στην αγορά ενέργειας και απασχολεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά κ. Ιάσωνας Διδάγγελος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Σακελαρίου, κ. Απόστολος Παπαβασιλείου, κα. Ιωάννα Αγγελή, κα. Αλέκα Αργυράκη, κ. Δημήτριος Καραμήτρος και κ. Παύλος Γκιουλέκας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κωτσός δήλωσε:

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Εμπορικό Σύλλογο Παλαμά και συζήτησα μαζί τους τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής. Είναι αρκετά σημαντικό να υπάρχει άμεση επικοινωνία των πολιτών με την κεντρική διοίκηση της χώρας, έτσι ώστε να βρισκόμαστε διαρκώς σε εγρήγορση και να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις όποιες δυσκολίες δημιουργούνται. Όπως ακριβώς πράττουμε από τον Ιούλιο του 2019 στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου έχουμε απαντήσει με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στις όποιες προκλήσεις έχουν δημιουργηθεί. Και όπως ακριβώς θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ιάσωνα Διδάγγελο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το σημαντικό τους έργο καθώς και για τη συνεχή τους προσπάθεια να αναδεικνύουν τα προβλήματα του κλάδου»

Προηγούμενο άρθρο 23 Φλεβάρη 1943 η ίδρυση της Θρυλικής ΕΠΟΝ
Επόμενο άρθρο ΔΑΚΕ Δ.Ε. Καρδίτσας: Δε θα τους περάσει και πάλι!