Ειδήσεις

Μετάθεση μέρους της λαϊκής αγοράς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μουζάκι


Ο Δήμος Μουζακίου – Αντιδημαρχία Οικονομικών, ενημερώνει ότι για διευκόλυνση των εργασιών ασφαλτόστρωσης του νέου τμήματος της περιφερειακής οδού του Μουζακίου και για λόγους ασφαλείας, ελήφθη απόφαση για το ερχόμενο Σάββατο 6-8-2022: να μετατεθούν οι εκθέτες που στήνουν τους πάγκους διάθεσης των προϊόντων τους απέναντι από το δημαρχείο επί του υφιστάμενου περιφερειακού, στον περιβάλλοντα χώρο της δημοτικής αγοράς.

Επίσης, ενημερώνει πως για τους ίδιους λόγους, η αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας αποφάσισε:

«Την προσωρινή διακοπή  κυκλοφορίας  των  οχημάτων, στην πόλη του Μουζακίου για το χρονικό διάστημα από 05.08 έως  και  06.08.2022  και  σε  24ωρη  λειτουργία στο τμήμα της Ε.Ο. Καρδίτσας – Αργιθέας από τη διασταύρωση με την οδό Γ. Καραϊσκάκη έως τη διασταύρωση με την οδό Ερμού, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια του έργου «Αποκατάσταση των ζημιών στις υφιστάμενες οδικές καθώς και σε λοιπές υποδομές στην περιφέρεια Θεσσαλίας που προκλήθηκαν από το Μεσογειακό κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ» την 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020»

–              Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πινακίδες οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν από την κατασκευάστρια εταιρεία, από παρακαμπτήριες οδούς, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Α.Τ. Μουζακίου. Ως ακολούθως:

1)            Από Καρδίτσα προς Αργιθέα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από Ανατολική Περιφερειακή Μουζακίου και μέσω του κυκλικού κόμβου προς οδό Αντ.Δημάρχου Βασιλείου και

2)            Από Αργιθέα προς Καρδίτσα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού- Γ. Καραϊσκάκη-Θεσσαλίας.

Το Α.Τ. Μουζακίου, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών να επιτηρεί συνεχώς το ανωτέρω οδικό τμήμα, με σκοπό την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε ο κύκλος δωρεάν μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά από το Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο 1ος Αγώνας Δρόμου Πλάζ Λαμπερού