Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος δωρεάν μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά από το Δήμο Παλαμά


Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος δωρεάν μαθημάτων κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών από το Δήμο Παλαμά. Η Δράση των μαθημάτων κολύμβησης έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας από 1 έως 31 Ιουλίου 2022. Η Δράση υλοποιήθηκε στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.) για δημιουργική Απασχόληση παιδιών «Summer Κ.Δ.Α.Π»σε συνεργασία με το Δήμο Παλαμά και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παλαμά.Εκατόν είκοσι (120)παιδιά επισκέπτονταν το κολυμβητήριο 3 φορές την εβδομάδα με δωρεάν μετακίνηση από το Δήμο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ. Ρόβα Ιωάννη και το Δ.Σ. του ΔΟΠΑ Καρδίτσας για την παραχώρηση του Κλειστού Κολυμβητηρίου καθώς και το προσωπικό του ΔΟΠΑΚ για την άψογη συνεργασία.

Παράλληλα, συνεχίζεται και για το μήνα Αύγουστο η λειτουργία του «summerΚΔΑΠ» Παλαμάστο νέο διδακτήριο 1ο Δημοτικό Παλαμά. Οι θεματικές ενότητες που ήδη πραγματεύτηκαν τα παιδιά αφορούσαν: α) Διατροφή – Προσέχω το σώμα μου – τρώω υγιεινά, β) Το σύμπαν και οι Πλανήτες, γ) Αθλήματα -Ολυμπιακοί Αγώνες δ) Παιδί και παιχνίδι – αναβίωση παλιών παιχνιδιών, ενώ καθημερινά  το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μετάθεση μέρους της λαϊκής αγοράς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μουζάκι