Ειδήσεις

Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα


Μια νέα ιστοσελίδα δημιούργησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στην προσπάθειά του να αναδείξει την παραλίμνια περιοχή και να στηρίξει τους επαγγελματίες του Τουρισμού. Η επωνυμία του είναι «Λίμνη Πλαστήρα των 4 εποχών», και βρίσκεται με στην διεύθυνση: https://lake-plastira.com.

Το κυρίαρχο μέσο επικοινωνίας εδώ είναι η εικόνα, ως φωτογραφία και βίντεο και το υλικό ταξινομημένο ανά εποχή. Τα κείμενα είναι ολιγόλογα και στοχευμένα, αρχικά στην Ελληνική γλώσσα, ενώ ήδη ετοιμάζονται και στην Αγγλική από την κ. Χριστίνα Τσιαμαντά, υπάλληλο του Δήμου. Η νέα ιστοσελίδα στηρίζεται στη δύναμη της εικόνας και απευθύνεται κυρίως στη διεθνή τουριστική αγορά. Φιλοσοφία της είναι ο ίδιος ο επισκέπτης να ιδεί, να ανακαλύψει προορισμούς και εμπειρίες, μέσα από μία άλλη ματιά για την Φύση και την ίδια την ζωή.Ενδεικτικό είναι το καλοσώρισμα του δημάρχου Παναγιώτη Νάνου, (συντάκτης των κειμένων)το οποίο εξαντλείται σε μόλις 40 λέξεις: «Στην καρδιά της Ελλάδος, η Λίμνη Πλαστήρα, Τοπίο εκ φύσεως μοναδικό. Τόπος προορισμένος για εμπειρίες. Αναζήτησε. Ανακάλυψε. Βίωσε. Ζήσε. Τη δική σου Συγκίνηση. Τον κτύπο άκουσε της καρδιάς της εποχής, που τώρα σε προ(σ)καλεί! Η Φύση, είναι εδώ και περιμένει!»

Το νέο siteείναι φιλικό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από τα οποία ξεκινά κάθε ανάρτηση. Επιπλέον είναι δυναμικό διότι σχεδόν κάθε μέρα προστίθενται φωτογραφίες, βίντεο και άλλο υλικό. Είναι ανοιχτό σε κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη φωτογράφο που θα ήθελε να συμμετέχει με φωτογραφίες για την Λίμνη και τις Κοινότητες. Ο Δήμος ανέθεσε τον σχεδιασμό στον κ. Τάσο Μεσιακάρη έμπειρο επαγγελματία στο είδος, ενώ την οργανωτική ευθύνη έχουν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Στεργιόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Μπράντζος.

Προηγούμενο άρθρο Ο ΕΟΤ Γερμανίας επέλεξε και παρουσίασε την Αργιθέα ως κορυφαίο προορισμό
Επόμενο άρθρο Η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης - Αττικής