Ειδήσεις

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Πρώτο κουδούνι και η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και στην Π.Ε Καρδίτσας. Σε ένα νέο σχολικό έτος που η πανδημία του covid-19 δεν μας έχει ‘’εγκαταλείψει’’ και χρειάζεται ακόμη αυξημένη προσοχή, ωστόσο με λιγότερα περιοριστικά μέτρα.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, μια καινούρια χρονιά της μαθητικής σας ζωής ξεκινά γεμάτη στόχους, όνειρα και εμπειρίες. Μια χρονιά που θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια γνώσης, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες φιλίες και να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας.

Πολύτιμοι σύμμαχοι και υποστηρικτές σ΄αυτή σας την προσπάθεια θα είναι οι γονείς σας και οι δάσκαλοί σας που δίνουν το δικό τους αγώνα, ώστε με μεθοδικότητα να καλλιεργήσουν σ΄εσάς τις αξίες της μάθησης, του ήθους και της δύναμης του χαρακτήρα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Π.Ε Καρδίτσας ενισχύει την προσπάθεια αυτή μέσα από συνεργασία με τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι άλλωστε βασική αρχή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες υγεία και δύναμη, για μια καλή , εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά. Και ειδικότερα στα ‘’πρωτάκια’’, που θα περάσουν την πόρτα του ‘’καινούριου μεγάλου σχολείου’’.

Εύχομαι επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς δύναμη και κάθε επιτυχία στο πολυσύνθετο και δημιουργικό έργο τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λ. Μπακούρας, στο 2nd Economist Thessaloniki Metropolitan Summit: Αναγκαία η άμεση λήψη μέτρων για την τιμή του Φυσικού Αερίου
Επόμενο άρθρο «Πρώτο κουδούνι» και στο Δήμο Σοφάδων