Ειδήσεις

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας Κωστή Νούσιου προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ανοίγει αύριο η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Μια διαδικασία, που όσοι θα συμμετέχετε, θα γίνει η αφετηρία για την είσοδό σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το τέλος της σχολικής σας ζωής είναι ταυτόχρονα η αρχή μιας νέας περιόδου. Μιας περιόδου που είναι γεμάτη από προκλήσεις για την κατάκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών.

Σίγουρα οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα μεγάλο βήμα με στόχο όχι μόνο μια επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση. Το μέλλον σας δεν κρίνεται αποκλειστικά από την επιτυχία ή όχι σ΄αυτές. Είναι όμως μια διαδικασία, για την οποία χρόνια τώρα προετοιμάζεστε με κόπο και αφοσίωση και με τη συνεχή στήριξη των γονιών σας και των εκπαιδευτικών.

Προσπαθείστε λοιπόν να αποβάλλετε το ‘’γνωστό’’ άγχος και ριχτείτε στη ‘’μάχη ‘’ με όπλα την ψυχραιμία, την ωριμότητα, τη θετική σκέψη και τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει όλο αυτό το διάστημα. Να θυμάστε ότι η γνώση είναι δύναμη και η προσπάθεια για την απόκτησή της δεν σταματά ποτέ. Η επιτυχία βασίζεται κυρίως στην νηφάλια, ήρεμη και εύκρατη αντιμετώπιση των εξετάσεων.

Εύχομαι σε όλους σας ‘’καλή επιτυχία’’ και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να φέρουν σε όλους χαμόγελα, ικανοποίηση και επίτευξη των στόχων σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δυναμικό παρών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στις εκθέσεις FRESKON, 41η London Wine Fair και FOOD & BEVERAGE ASIA
Επόμενο άρθρο Σχέδιο μείωσης διακινδύνευσης από φυσικούς κινδύνους σε κλιματική κρίση στα σχολεία