Ειδήσεις

Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα για τα Χριστούγεννα


Τα Χριστούγεννα ήταν και παραμένουν η μεγαλύτερη γιορτή της χαράς και της αγάπης. Η γιορτή που μικροί και μεγάλοι  σμίγουμε ξανά και ο καθένας βρίσκει και πάλι μια θέση στις καρδιές των άλλων.

Είναι τα Χριστούγεννα η γιορτή της ξενοιασιάς, είναιόμως, πρωτίστως, μια γιορτή της Ορθοδοξίας και της πίστης μας. Με τη γέννηση του Θεανθρώπου να συμβολίζει τον ερχομό της ελπίδας και της αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη.

Εδικά στον φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων,που βρίσκει τον τόπο μας για μια ακόμα φορά λαβωμένο από τις καταστροφικές συνέπειες ενός ακόμα ακραίου φαινομένου που έπληξε την περιοχή μας, πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότερο αισιόδοξοι.

Γιατί έχουμε αποδείξει ως κοινωνία ότι μπορούμε, ενωμένοι, με πίστη στις δυνάμεις μας, να υπερβαίνουμε τις δυσκολίες και να κλείνουμε τις πληγές μας.

Και ότι,πολίτες και Πολιτεία, μαζί, μπορούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα και να χτίζουμεσε καλύτερες βάσεις το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας αφήσουμε στην άκρη το αίσθημα της απογοήτευσης που μας κρατά πίσω.

Και ας αφήσουμε τηνελπίδακαι την αισιοδοξία να γίνουν το άστρο που θα φωτίζει το δρόμο μας προς την ανάκαμψη και την πρόοδο του τόπου μας.

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία για όλες και για όλους!

 

Κώστας Τσιάρας

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ

Βουλευτής Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Με ενέργειες Σκόνδρα, λύση στο πρόβλημα οικοδομικών αδειών του Δ. Παλαμά
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο με παιδικές δραστηριότητες και μεγάλες ευκαιρίες στο Fashion City Outlet!